anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Wednesday, June 26, 2013

BEAST in Kuala Lumpur (Airport pictures Incheon + KLIA)


Hello readers..Wednesday is here..it supposed to be a wordless Wednesday
or the other meaning is no tittle and just a post

But.. i don't care

Nak juga tulis tajuk..hahahaha

Okay la nak update laju-laju

just nak bagitau...
my lovely OT6 BEAST dah sampai kat Malaysia

untuk apa??
untuk AIA concert laaa...ni haaa



sedih + happy + meroyan juga ni
tak dapat nak join konsert, takda fulus atau duit atau money

tersangat la kesian diri ini
nasib jadi fangirl yg masih belajar,, sengkek, lack of money..huwaaaa

T_____________T

Hanya bergumbira dengan menengok gambar2 yg fans lain snap kat airport

konon bergumbira padahal dalam hati dah meraung2 nak pi tengok dorang live kat depan2


ni pula gambar dorang tgh buat rehearsal untuk konsert nnt


Oh hatiku...sila berhenti menggila dan meroyan yaa...
T___T


have fun untuk mereka yang dah ada tiket..enjoy kat konsert tu nnt
snap gambar bebanyak...rakam video cantek2 okay

eh jap record video...depends kamera yg korang bawa la..

DSLR mungkin boleh bawa masuk...tapi no long lens..

okay la..sampai di sini saja.. 

bye bye

I like you the best