anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Tuesday, June 4, 2013

Prolog

[Prolog]


Hei senangnya dalam hati…Berjaya akhirnya jejakkan kaki ke Korea. Tempat yang paling dinanti-nanti untuk  dilawat. Patut sujud syukur ni tau..hehe hatiku bermonolog.

Dengan tersengih macam kera baru kena cium aku melangkah keluar dari balai ketibaan sambil mendengar lagu.

Only one shot…only shot.. Ireul kkwak mulgo deombyeodeureo~ Bang! Aduh…apa pula ni? Aku baru nak feeling drama kat airport ni.. sambil mataku memandang hadapan. Sebuah passport dengan cantik sedang mendarat di atas kaki ku dengan pelbagai barangan peribadi berselerak. Casing handphone, dompet, buku diari bertaburan.

Alamak…aku langgar orang ke? Aku tunduk melihat passport di atas kasut. Apa nak buat ni? Sapa yang aku langgar? Nak cakap apa? English ke Korea? Macam-macam dah yang negatif aku fikir. Takut kena marah, jatuh saham.. dahla kat airport pula ni banyak orang..Oh tidak~ ~

Tolong aku . . . .

Dengan rasa bersalah passport di kasut aku kutip dan perlahan-lahan mendongak ke atas.



Okay bermulalah kisah fanfic saya yang bertajuk


KISAH KITA....kebetulan?



Sesuai tak tajuk fanfic tu?
Sabar...baru prolog.
Bab 1 sedang ditaip...nantikan dan sila menunggu ye

^__^

Lots of love from me 

*give cookies*

I like you the best