anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Tuesday, June 28, 2011

hari yang sangat memenatkan + menyakitkan + menyedihkan

halu semua..
me nak bagitau hari ne me stress sangat!!
dah tu penat pulak dgn keje
ditambah lagi dengan berita yang sangat wat me sedih + sakit hati!!
me tak tau nak cakap macam mana lagi...
bila me baca tentang hal tu me nangis
bila ingat hal tu me nangis juga
arrghhh!!lemahnya diri me
sayunya hati me sekarang
me betul-betul down...
lovemaknae ja tau pe yg me rasa sekarang
me dah blank sangat!!


bila me nak lupakan hal tu??
takes time untuk me dapat buat macam tu...
hati me terluka sangat!!
me asyik nangis, asyik cengeng je...still xb0le terima pa yang jadi
pa yang bole me cakap me nak yg terbaik untuk DIA..

..항상 행복..


TO ME :  

[Be strong now, because things will get better it might be stormy now but it can't rain forever]




I like you the best