anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Thursday, June 23, 2011

taching pulak..

assalamualaikum....
wah lamanyee blogie tak diupdate..
rindu tak ngn Hika Mayra??hehe
nak dikatakan bz nda jua (aku bkn keja pn) penganggur terhormat nie..
duk di rumah jak tp mood malas semakin menjadi-jadi
effect nya blog da agak usang..haha cian!
update nie pn sekadar melepaskan rindu
tgk geng karas yg len ada yg dah mula rajin mengemaskini (tetiba ayat skema)
Cik Puan dan Mrs. Panda dah mula meregangkan urat-urat jari dgn entry baru di blog..
gtu kamurang aaaarr...
dulu time aku gila mengapdet nda pula kmu muncul2
skrg turn aku escape dr dunia blog kamu semakin rajin memunculkan diri..huhuuuuu
terpaksalah rajin blk..jari-jariku tersayang pasne xble dah malas-malas kene rajin up ckit ok!hahaha
aku dah mulai tingtong...
mata pun dah mula terbuai dgn tiupan angin dr kipas di bilik nie
aku nak memulakan mimpi indah malam nie...


nota hati : sgt tacing nengok member n geng yg len bahagia je berdua dgn yg tersayang..
eleh...nmpk sgt kn kedengkian hati yg membuak-buak nie! haha
nak juga mcm dorg kan...ada yg menjaga, dijaga blablabla...
bila pulak turn aku ek??sabar menanti ^___^
lau dpt sambar jejaka yg menepati ciri-ciri idaman hati sure setia mali!haha no curang-curang
dah jadi mcm burung helang pulak nak menyambar2 org nie hihihi
(skg sgt2 suka nengok jejaka yg bermata sepet) lau dpt yg kacukan korea melayu ok jg kan??
hahaaha..ok aku sgt kronik skrg...blah dulu ar..bubuiii!

I like you the best