anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Tuesday, June 7, 2011

I Need to Blog Myself Contest

masa blogbejalan td kan tetibe nampak kontest nie kat 1 blog..
nak tekuar bijik mate nengok..
nasib xkuar lagi alhamdulillah msh bole melihat..hihi

macam syok je...yela lau tengok tajuk kontes mmg riang je hati nak join kan....
hah!cuba tangok banner kontest pulak..jeng3!!


peergh....mantap kan!!sape bek hati nak bg giveaway sebanyak tige gathos hinggit???
mak aih........syukur alhamdulillah ler klu sy antara orang yg bertuah terpilih...
ok...syarat-syarat nak join kontes nie senang je tak nyusahkan kamu dan kamu...



Syarat2 & Cara penyertaan nya mudah saja
  1. Harus follow blog ini dan like fanpage INTBM
  2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" post dalam bahasa melayu atau english je ye.. kang kalau bahasa lain xpandai baca la pulak.. hehehe
  3. korang perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog ni
  4. tag 1-3 orang kawan korang dan encourage dorang utk join sama. Sharing is Caring =)
  5.  lepas dah publish entri boleh submit  link di ruangan komen ye
  6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye


syarat di atas ori dari yg empunya giveaway nie..

ok...KALAU SAYA DAPAT RM300...sy nak ringankan sedikit bebanan orang tua sy dalam urusan membeli barang-barang keperluan untuk masuk ke universiti..klu jadi insyaAllah dalam bln 7 nie masuk la..korang pun tau kan belanja nak sambung belaja nie bkn sikit memerlukan perbelanjaan yg agak besar...lagi-lagi yg swasta dan nak-nak lagi untuk mereka-mereka yg tinggal di area sbh srwk (mcm sy) tersangat banyak belanja...belum dgn yuran lg beli itu ini...memandangkan skrg sy tgh menunggu surat twrn dr universiti yg berkaitan sgt berharap la dipermudahkan segalanya...sbb sy dah penat menunggu jwpn dr tmpt yg len..U yg 1 nie jela hrpn sy nak sgt2 masuk sbb kos yg dipilh kos yg sy minat sgt...kalau sy antara insan yg bertuah dpt pemberian  nie skurang-kurangnya dpt juga tlg mak ayh lepas tgn tuk beli tiket kapal terbang tak pun beli barang keperluan persediaan nak masuk u..nie skrg pun ngh survey segala kos pndaftaran ngn yuran pengajian kos subjek dan len lg bla..bla..bla...

lagi satu sy nak sgt bei hoodies nie


suke sgt dgn hodies tu...lagi2 dgn perkataan yg sy sgt minat...

hmm..cam puitis je ayat entry kan...
tp maaf...mmg tu la hrpn sy...berharap sgt dpt terplih jd org yg bertuah...bkn selalu orang nak memberi rezeki kan...semoga tuan empunya diri yg menganjurkan kontest nie sentiasa murah rezeki...may ALLAH bleesed you akak....^___^

nak tag 3 orang yg hrp bertuah juga..







nak join klik banner tak pun [kat sini]...

semoga berjaya semua..amin...

I like you the best