anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Wednesday, June 1, 2011

happy mood..

hai..haii..assalamualaikum
hihi...sengih gedik*
hari nie sempoi....tak watpa pun...
duk d ruma borink...
so i pi ler jalan2...
cik puan bwa lepak di kadai mau b'gusip...
hihi..xda la...saja temankan dia yg juga keboringan...

teda keja mau di buat juz minum2, stori mori, tengok2 kadai + org + #$@%*&!! 
aku pun xpaham dah pe yg aku tulis neh!hikhikhik
suka la cik puan tu kena bwa p tgk si gumuk Kungfu Panda
huu...jeles bah!aku pn mau jua p tgk..tp xmau la kcu urg dating....
(i single ok!) hahaa...promote jap..huhahahaha :D


okla...simple cerita...blk dr bejalan td stay2 kiut kt ruma tetibe dtg van Pos Laju
aku.....mcm besa..dah tau barang aku mesti dah smpai punyer
dpt barang yg ditunggu2 kedatangannya.. 
nak tau pe dia??hehe aku order Album BEAST 1st yg full..1st album yowh..
almaklumlah sapa2 yg kenal aku knfm tau aku sgt2 gila ngn idol group neh!sangat ok...haha
excited sampai teriak2 dpn ruma..
aaaaa...malu i dgn jiran2..^___^

okla..jom layan gmbr..















sila abaikan gmbr XXX tuan empunya ye dgn pemandangan yg xbrapa indah tu..hihi 
pic2 tuh antara inti pati yg ada dlm album yg aku ngn dok sakai pgg..

sangat hapy..tp agak frust jg la...sbb awal beli jd xdpt nak order yg Limited Edition punyerrr...
yg tuh lg sempoi...album ttp sama tp ada tmbhn lg poster yg len + t-shirt + batch..huaaaaaa
nyesal...!dah xde duit nak beli...tp yg nie pn dah ttp wat aku gumbira sakan!hahaha aku nak enjoy..
sure mimpi indah aku pasnih!^_____^

p/s : aku mimpi org yg tiada katan langsong ngn aku...xpena jmpa tau! 3 kali pulak tuh!
yg last semalam..pelik!!juz knl di Fb..chat besa2 ja
n sbnrnye aku admire org tuh..haha lawak tak???
ape kah maknanya tuh??dear readers tlg bg i pndpt korg..
trimas mucach0s.... :p

I like you the best