anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Thursday, June 9, 2011

Cik Mar Giveaway

hye..join giveaway lagi..
giveaway kali ni dari Cik Mar...



cara nak join this giveaway???

midah ajeeee...

seperti biasa sebagai tanda sokongansila tampal @ lekatkan acik domo kat atas tu kat blog korang (sidebar)...
pastu kat title blog letak ni rCik Mar Giveaway
pastu cik mar nak korang gambarkan 1 ayat tentang diri korang 
contohexample : saya seorang yang Hepy go Lucky
tu je r.....last date tuk giveaway ni 1 Julai 2011
hadiah??? antaranya shawl, kemeja @ tpup....


hehe...sengih gedik je..^^
gambaran diri saya...
saya seorang yang agak giler-giler, (depends on mood la keje giler ape yang aku akan buat) hahaha
dah cukup tu aje..hihi

adioss... =)


I like you the best