anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Sunday, June 5, 2011

kembali menyengat

halo hallo...
assalamualaikum...
sht ke??
aku kat sini still lagi berperang dgn flu + fever..
aiyaaaa..sgt degil benda yg xb'kaitan nie nak hilang dr bdn
hmm...harap esok-esok baiklah sakit nie

ok..tgk balik tajuk entry
kembali menyengat??
apakah itu??
apa yang menyengat dan siapa yang disengat??
hihi...mseti tak faham kan..
takde nye aku nak disengat oleh tebuan ke binatang yg suka menyengat2 nie


sebenarnya aku kembali disengat oleh band indie fvrt aku yg agak lama aku tak stalk
Paramore...yeaahh Paramore...
cian agak lupa dah dgn dorang nie
pe tak nye asyik ngn Kpop je kan..hihi

tapi aku still keep in touch dgn band nie
still ambik tau perkmbangan dorang
walaupun skrg dah ber3 dari ber5 sebelum nie
dorang still menyengat..ok nak tanye knal ke dgn Paramore??
dah wat entry special sal dorang sblm ne
nak tau rajin2 la view previous entry..hihi
tak pun wat kenal je
agak sedih la sebab ahli tak sama mcm dulu...lg suka tgk dorang berlima
pe pun Hayley Williams u still rocks bebeh!hahaha
baru2 nie bersamaan 03.06.2011 dorang dah relase latest single called Monster...
arghh..suke dgn lagu tu..meaning of the lyrics cam ada menyangkut je dgn ahli yg lama..haha
(hrp korang lyn juga la bebelan aku kali nie)

nak dgr lagu baru dorang??
jom dengar nie

PARAMORE - MONSTER



sape blogger kat sini yg minat juga dgn Paramore??jom kongsi dgn aku..
sharing is caring maa....
hihi...chow cincii....


nak sambung rehat blk..haha

I like you the best