anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Friday, May 6, 2011

saya nak yang ini

hye korang...
aku ada hajat besar nie
ntah dapat ditunaikan ke tak hajat aku nie

(sambil wat muka kiut)
aku nak ini

|
|
|
|
|
|
V



first time nampak aku dah teruja nak miliki benda nie
tolong aku..aku nak ini
tapi aku survey benda nie msh baru lg rupenye
belum ada dlm pasaran tp yg aku sure COMING SOON kuar
tetibe dah berminat nak beralih ke sony pulak skrg
(asyik2 ngn NOKIA je)
erm...nak pujuk beliau aku ke tak nie ek??

sgt-sgt bosan dah dgn phone yg skrg nie
hahaha...jahatnya dah pandai bosan pulak kan..


harap-harap dapt juga la jd tuan empunya fon nie satu hari nanti
aminkan cepat!AMIN............^__^

I like you the best