anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Sunday, May 29, 2011

nie yang aku sangat-sangat HOT!!!!

hye yuolls....assalamualaikum..tetibe mood sangat gila hari nie + hot + @$%%&@#!

baca nie!! ( kpopers aku yakin korang pun sakit hati juga!)


nie sume psl insiden kt Putrajaya sempena Hari Belia..
dah sah-sah jantan yg ada d twitter tu mmg nak mati awal!
ayat yg ko pakai sgt indah bro!
aku mcm nak tembak ko je bila baca mention ko d twitter psl SUJU
nmpk sgt ko xpuas hati bila dorg ade kat Malaysia..
ko ingat ko bagus sgt ke??????
for sure ELF Malaysia + ELF around the world xkn maafkan ko!
u are SHIT man!!suck!!!


yg nie juga c gedik kurang ketinggian nie..sama jg nak publisiti murahan
source _ Twitter


Mila_Jirin Mila Jirin
ok KPOP lover.. peace no war.. maaf dari hati kalau ada yg terasa tp saya cuma luahkan apa yg saya rasa about The organizer bukan KPOP ok
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
dan kalau tak suka tak perlu lah ke laman twitter saya.. tak perlu follow saya.. simple saya tak pernah minta orang follow saya sbb terpaksa
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
pada semua yg mengutuk terima kasih. Alhamdullilah.. syukur di atas kutukan anda.. semoga Allah merahmati anda dan murahkan rezeki anda.
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
dah lah, saya pun tak ada masa nak bergaduh dengan pengguna twitter tentang Kpop.. so pada yg baru nak menyerang baca timeline dulu.
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
cuma cuba letak diri anda dlm diri mereka. bila nak guna toilet pun tak boleh semalam..apa anda rasa?? hina sangat ka jadi artiste Malaysia?
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
saya pun tak nak ambil kisah lah.. KpOP Ka JPoP Ka.. saya pun layan semua muzik so apa nak bising bising.

ini juga : 



BAPUK!!haissh..ingatkan dah wat Haji dah tobat Nasuha xlg nyusahkan idup dgn mulut mcm longkang..
tp xjuga!!xsedar diri..haisssh...inciik AA rumah dah kata pegi kubur kata Mariii....insaf2 la weyh!!
ko xmalu ke hina bangsa sendiri + samakan taraf darjat bansa sendiri dgn ANJING????
ko ingat ko layak ke nak cakap macam tu???
di mata Yang Maha Kuasa di atas tu kita semua sama...xda beza!!ko hingat darjat ko tinggi sgt ke??

aaaarrghh!!!aku sangat-sangat panas skrg!!!
cam aku nak hapuskan je manusia-manusia akal pendek tu hilang dr muka bumi nie
aku nak bom dorang yg mulut perggh kalah-kalah longkang + jamban
semoga la umur korang panjang ye!!!

kalau BEAST dtg nnt ke Malaysia mulut2 longkang nie wat hal lg ckp itu ini
aku sumpah korang!!for real!!ingat aku men2 ke??dajal la korang!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrgghhh!!!!!!!
(entry yg sgt kejam kali nie) aku da xkisah weyh...

I like you the best