anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Wednesday, May 4, 2011

EGO??

siapa yang ego kau atau aku?
tak habis fikirlaa..
mungkin aku
atau mungkin juga KAU yg dah wat aku berjangkit dgn penyakit yg bernama EGO!


Ok..aku tak nafikan mmg our friendship dah tak sama mcm dulu
even sampai skrg pun msh mcm tu juga..
dan aku tak tau la napa msh berlarutan mcm tuh
tak nampak tanda-tanda bila nak baik
aku dah bg kau peluang utk baik pulih balik persahabatan kita
tapi kau sendiri yg rosakkan!

dgn sikap ko yang tak boleh nak terima teguran
hey!ko ingat aku suka dgn perangai ko tu??
dgn perangai ko yg mcm tu la aku ber++++ kecik hati


ko tak hargai aku sbg seorang KAWAN

sebab tu jugak lah aku dah tak berani nak dekat dgn ko lagi
aku dah tak selesa
dan aku tak nak hati aku terluka lagi
aku tau ko pun dah tak selesa lg dgn aku
so what??
ko ingat aku tak tau??
bila WAK ajak kuar ko asik yakin ckp konfem dan konfem dan bla bla blaaaa
tapi bila nama aku disebut ja ko dah mcm cacing kepanasan mula nak wat alasan tak jadi kuar bz la pe la
aku tau la yg ko mmg tak maunye nak kuar bila tau aku pun join sama


so len kali bila kuar ramai-ramai aku pun tak kisah ko ada join ke takde join ke
bagi aku SAMA je..


p/s; cukup-cukuplah sakitkan hati aku...ambik masa yg lama tuk aku lupakan semua

I like you the best