anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Wednesday, April 27, 2011

Lightstick saya sudah sampai..^__^

hello u olz...
rindu aku ke?tak kan?takpe...ade yg len lg yg sudi rindukan aku..haha
ok update kali nie just nk bgtaw je penantian aku dah berakhir!
huh..menatang pe pulak tu?

jap...aku nk cite la nie

oryte..almost 1 month lebih aku tertunggu -tunggu benda nie sampai..
sampai nak lenguh-lenguh pegal semacam je leher hari2 skodeng incik dr pos laju dtg ke rumah
bkn nk meminang hape nye tapi mnununngu ketibaan lighstick tersayang ku yg sdh diorder pd bulan yg lepas


dan akhirnyaaa.....
penantian ku tamat juga bila mndengar bunyi hon dari van Pos Laju (sgt-sgt knl dah ok ngn bunyi tu) haha!
dan incik pemandu yg kontrol encem tu pn bertanya aku :

incik driver : nie cik ********** ke?
aku : ye saye la tuan empunya nama (SKEMA)
incik driver : nie barang cik dah sampai tulis name & n0.ic bertuah kt sini bla..bla..bla
aku : ok (dlm hati byk ckp btul la dia nie sumbat petai bru taw) terima kasih..^_^

bile van tu blah je dr rumah ngn excited berlari-lari gedik naik ke bilik
haha..(mcm nk msuk olimpik je) hati manyak senang..senyum xlekang dr mulut i yg comel nie
%%$#^@#  ayat keramat tuk diri sendiri

okla..byk songeh pulak kan..jom tgk lightstick yg telah sampai dgn selamat ke tgn aku


user posted image

Type C

7 different name each type.

1. 두준 DooJoon
2. 현승 HyunSeung
3. 준형 JunHyung
4. 요섭 YoSeob
5. 기광 KiKwang
6. 동운 DongWoon
7. B2ST 



aku punya pulak yang nie

3. 준형 JunHyung 











next tyme order yg len pulak..
^_____^

I like you the best