anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Wednesday, April 20, 2011

Howt News untuk aku!!

...dialog hari nie....

Cik Puan : ko tau ka A ngn E da break? btul ka?

Aku : ya meh?? npa pulak jd gtu?

Cik Puan : si Minho yg bgtaw...tau la bdk tu semakin melarat sda on9 fb (sejak2 ada berukband) hahaha..skrip tmbhn ye..!dia nmpk fb c E 'no longer listed in relationship'...di post lg sumtink tp aku xmau ar bgtaw(rahsia deh)..yg berkenaan je tau ok dear blogger..hehe^__^

Aku : erm...ntah la..aku pn xtaw dowh..tda kaitan dah ngn aku..fb mereka pn sgt bertuah aku dah block + remove..hiahaahahahaha

dialog yg lain terpksa disembunyikan atas sbb2 tertentu...ahaha


A- org yg prnh ada tmpt special dlm hati aku
E- insan yg bertuah slps aku



erm.....apa pndpt korang??aku patut rasa gembira @ rasa sedih @ simpati ngn berita nie??masa dgr berita nie dr mulut Cik Puan aku SHOCK sgt2...hmm tak dinafikan perasaan gembira + puas hati (kenapa) sebab aku mmg tunggu berita tu slama nie..haha jahat kan???dan jujur selama dorang sama-sama aku msh mengharap lg ngan si A tu..tak malu kan???tp tu la yg jadi ngan aku..ssh betul nk lepaskan dia..hmm

dan byk perkara yg wat aku sgt2 sakit hati, sedih bila berkaitan dgn dorang berdua nie..xtaw la..mgkin sbb aku yg msh berperasaan sinis + xpuas hati...org2 yg berkaitan jak tau pa yg jadi antara aku ngn A...bg aku xadil aku kena macam tuh..tp xpela semua dah berlalu...hidup masing-masing..aku just doakan yg terbaik utk mereka...ada jodoh sambung blk la jugak dorang tu kan....

p/s : need ur advice..thx

I like you the best