anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Thursday, April 14, 2011

jujur dari saya..

huh...
hye korang semua..
sihat jgk ke??
aku kt sini....ermm....cmne nak ckp ek..
tgk fizikal bg yg slalu nmpk aku tue mmg la sihat-sihat ja
tp dalaman..............Hati manyak sakit owhh!!!


haiyaaaaaaaaaa...
aku dlm keadaan yg sgt2 tertekan kebelakangan nie!
jiwa raga merana..
huu...sape yg nk tolong pulihkan aku balik???ada yg sudi tak??
tak tertahan da nk menanggung beban tekanan nie solo-solo


huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aku nak nangis..
aku tak taw pe la nk jadi ngan aku nie..
rasa terkongkong sangat!
pe yang aku nak semuanya angan-angan ja
yg ado mereka-mereka yg berkenaan yg terus wat aku stress + gila + bengong!
hah!amik ko...da mula da kuar ayat pemanis dr aku..
kalau korang bygkan korang dlm situasi aku skrg...huh tak tau la korang tahan ke jgk..


aku just nak tentukan life aku sendiri..nak buat something yg aku suka
aku xnak dipaksa buat something i dont like it!!!!!
aku just nak study je skrg...tp pe yg aku nmpk dorang xsupport pn kemahuan aku
mereka-mereka(yg berkenaan) hanya bagi harapan palsu
mula-mula yela suh ikut itu la ini la...rekeman kan itu
cadang msuk ini..itu bagus..bermacam-macam yg dicadangkan untuk aku
last-last bila dah dpt tawaran SENYAP je terus..........
............................................


pe maksud tue??xdpt bg jawapan??haisssh...aku dah bosanlaaaaaaaaaaaa
aku dah penat ngn keadaan aku skrg...xde yg nak phm..
aku pn nk blaja independent jgk...
bg aku peluang blaja kt tmpat laen yg aku nak..
tp sampai bila-bila aku xnmpak peluang tu...
yg ado nya blaja kt sini-sini jg...
aku tau korang ssh nk lepaskan aku..tp sampai bila nk terus mcm nie??
heyy...im 20 years old already...
aku pendam je perasaan aku sbb aku taw klu aku xda nnt xde sapa yg nk urus rumah
nk hrp orang-orang rumah skrg...hampeh!!!
(kdg2 rasa mcm orang gaji pun ada jgk)


tapi aku pun nak rasa hidup cam bebudak laen..bkn hidup ikut telunjuk org laen...
sampai bila la aku nak mcm nie..
aku betul-betul fed up dah..i'm going crazy!!



I NEED MY OWN SPACE...

I like you the best