anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Friday, April 29, 2011

Contest Mata Paling Cantik

td aku jalan-jalan kat alam blog nie..melepaskan penat setelah dikerah tenaga untuk mencuci, membasuh dan menyental segala barang2 yg berkaitan yg nk dan akan diguna utk kenduri esok (i rajin ok!) hahaha

ok..xmau cite pnjg..nmpk satu blog nie ada satu kontest baik punyerr telah dianjurkan..
jd aku pun nak join iaitu :





menarik kan?tertarik nak join?jom join jugak..klik sini

tuan empunya blog



syarat2 nak join :


1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.





pic yg aku nak pertaruhkan:








teruja tak nak join??dialu-alukan ye...jangan lupe klik kt banner di atas tak pun kat link yg sedia ada




Tarikh Tutup : 22 Mei 2011.

nak tag :

Bibiey
Cik Puan
Sunhi Mariya

I like you the best