anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Monday, April 18, 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

Kontest nie dicopet mse BW td dr blog
hehehe..agak teruja nak join...
sbbnye dgn prasaan bangga nk tunjuk kt korunk pic my lappy desktop yg cun malatop kebabaooom!!
hahaha..

nie banner nye :



^
|
|
|
nie pic desktop lappy tuan empunya kontest..

yang punya aku pulak ini macam :

|
|
|



sebab aku pakai gmbr nie??

- sbbnyee aku mmg mnt giler2 ng Kpop lg2 yg kt atas tu la sae lg lau bkn B2ST..
- sbb len erm aku rasa design pic tuh agak unik + simple..dan aku sukee sesangat!
- dan aku sgt2 meminati lagu-lagu group nie..
(lappy aku nie almost full ngn folder2 berkaitan mereka)


korang dialu-alu kan jugak utk join..
sama-sama meriahkan lg kontest nie..hehe

Syarat nak jOin mudah je.
1. Letak header blOg cik empunya blog itu ( cOpy nama kat atas tuh,aku malas nak cOpy dah ) dan link kan ke blOg tersebut.
2. Buat 1 entry nape kOwg pakai gambar tersebut sebagai desktOp backgrOund lappy or cOmputer kOwg. Tak kesah lah gambar apa pOn. Jgn gambar bOgel sudah ;)
3. Jgn lupa print screen desktOp kOwg. Kalau tak taw nak print screen bOleh tgk tutOrial nie.
4. Pemenang akan di pilih berdasarkan gambar desktOp yg paling sempOi dan kemas susunan icOn/gadgetnya. 
5. Hadiah? Akan diberitahu kemudian. Masih dlm cadangan.
6. Tamat : 14-05-2011.
7. Tag 2 owg blOgger lain sahaja!





orang yg aku nak tag :



goodluck to me..
^___^
안녕히 가세요!!

I like you the best