anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Wednesday, September 12, 2012

Misi ke negeri Kedah



Jeng..Jeng..Jeng!!
*cuak sekejap* 
hahaha


Assalamualaikum..salam khamis yeorobeun

nampak tiket di atas?
rasa2 tiket apa ya?
tiket loteri? oh no..
tiket kapal terbang? oh tidak sama sekali
tiket bola? aniyaaa...

tapi korang tau jua ba kan?
ni tiket bas sebenarnya

just like i mention on the title
yes..saya dan 1 of my pren
will drop by to Alor Setar Kedah

untuk apa?
mencari jodaoh dan meminang terus

Hohohoho

tidak..dan tidak juga

sebenarnya nak pi buat assignment subjek psikologi
madam kami sgt bersemangat menyuruh kami menemu bual orang yg berjaya
(ayat skema di situ)
*muntah hijau*

hihihi
best kan kerja kami?
lau dlm assent sabahan saya siuk bah..
kau ada??ahahaha

tapi dlm hati skrg ni dupdapdupdap
sebab 1st time berjalan jauh ke negeri orang
naiik bas lg tu.. prjalanan dlm 6-8 jam..
adoyaaii...kematu punggung..penat duduk

lagi pula kami berdua ja yang pegi
without guide tau penunjuk jln
tawakal ja kan..
klu mau tnya orang, bg tunjuk alamat kt drebar saya (pakcik yg bawa teksi)
insyaAllah.selamat la sampai ke destinasi kami

Kamurang doa utk kami ar...takut juga ni..nebess gia...
bas bertolak 11:30 mlm
Mudah-mudahan selamat samapi dgn izin-Nya

Klu sempat shuping ada la souvenir atau gifts
tapi plan lepas selesai interview terus balik shah alam
doakan kami ya..


Court report belum siap lagi
kes pun tak dapt yang jatuh hukum
tensyennn...
X_X

I like you the best