anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Monday, December 27, 2010

Photo contest : My Bestfriend forever!!

haluu...haluu...
ada kontest lg...
dan sy telah tergoda utk mengikutinya..haha




tuan punya kontest : Siti Noraisyah
Lau nk join klik je k...xlama g nk tarikh luput..31.disember.2010



nama sahabat : SAJIDA BINTI IKRAM
nama timangan Jed...bkn batu jed yg ijau2 tue ye...
harap maklum..



inilah sahabat aku yg plg2 aku cyg ketat2..hehe


mula berkawan sejak 2006..
alhamdulillah...masih bertahan smpai skrg...hmpir 5 tahun da...syukur...


Kisah kami:
1.bersekolah d skola yg sama..(kami skola agame taw!)hahaa...

2.berada dlm kelas yg sama ( tp stat form3 la..) form1 - form 2 brjiran jew..


3.duduk sblh2 je dlm klas..hehe


4.kongsi minat yg sma trhdp muzik!!
tp aku more to korean muzik..die nie kdg2 lyn jiwank..ahax!!

5.slalu digelar KEMBAR di skola dulu...sbbnya...asyik berkepit jew!
nk p tndas sm2,p kantin sm2, lepak@escape klas sm2..haha dah terlepas rhsia besar!
sbb 2 kwn2 yg len pggl kami kembar xseiras..ala da 1 umor...tp dia nie lg kakak dr aku...
nice tau...




Bagi aku, dia shbt terbaik sbb slalu ada tuk aku tuk meluah perasaan,curhat hati ke hati...
die slalu support aku if aku d stat nk lemah2, da lembik nk down..aku pn mcm 2 jg...
owez keep promise yg kami akn tetap jd BFF sampai bila2...

even skrg dia de jauh tak slalu ade di sisi aku masa sedih ngn senang..dia ttp slalu aku ingt..
hehe..tetibe jiwank mcm tuk boipren je..hahaha




nie masa zmn muda2 dulu mc ngn bju skolah..haha




kami slalu kongsi perasaan..bila dia sedih, aku sedih...
bila dia gembira, aku senang...




madah untuk sahabat :


We shared smiles...
We wiped the tears
and through the years..
Our friendship is grown
along with us...
You are truly
a wonderful part of my life..

I like you the best