anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Sunday, February 17, 2013

FOTOBuk saya ^^

Assalam..
yeaah..like my title above

saya suda dapat photobook saya yg dihantar ke kedai gamabr sebelum ni..

The story begini
 masa beli kamera Mai November lepas kat koolstuf Plaza Low Yat
kedai tu ada buat promosi beli barang kat kedai dorang 
especially kamera akan dapat photobook secara percuma

Jadi mai antara lucky girl yg dapat promotion ni

beli kamera (dudu sekarang) dapat free gift memori kad la, tripod la..
nah pakej dgn photobook tu
tempoh untuk promosi ni 4 bulan ja

sebabkan mai sibuk, beli kamera dari bulan november lagi kan

hantar pi kedai tu balik untuk dicuci sehari sebelum tarikh promosi habis
4.11.2012 (beli), 3.02.2013 (hantar)
hahahahahaha
tapi nasib pekerja kat kedai tu baik hati masih terima lagi
kalau nak buat photobook ni..huhu harga mmg mahal
RM88 
O____________o

tapi lega dah..photobook dah selamat di tangan..yeyeee~~

ni lah antar gambar2 yg ada dlm photobook mai

 



I REALLY LOVE THE RESULT!!
^_____^


dan ini juga antara kegilaan saya sekarang
makin addict buat benda2 macam ni




|
|
|


yang ni buat masa kat airport masa BEAST datang Malaysia untuk GDA 2013
antara hadiah2 nak dibagi kat dorang
Konon nak bagi...sekali hampeh..tak sampai pun kat tangan dorang
=(




I like you the best