anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Saturday, August 27, 2011

Alhamdulillah..Hatiku gumbira...

assalamualaikum wbt..
pa kbr warga blog?
nda sbr mau beraya sda??hihi
tenang2 kan dulu itu hati..
tggal brapa hari saja lagi..InsyaAllah lebaran menjelang tiba..
lepas nie Ramadhan pasti dirindui..
di sana la tekidum2 mengenang pa yg berlaku spnjg bulan posa... :)


Alhamdulillah...ini hari hati me banyak senang...
sangat gumbira..
sebabnya..........

1. luvly mummy suda balik dari Tawau..yeyeye! sangat ditunggu2 (suda kan raya baru dapat mulih kk)
2. Abang yg tggal di Tawau pun beraya di rumah thn nie...terima kasih kerana mengikut giliran ^__^
3. dapat jumpa anak buah baru (Delisha here ucu Mai come) haha bertabur ayat..
4. semangat raya suda membuak2..tapi mood mengemas rumah masih LOW haha
5. ramai anggota yg beraya di teratak AHY ini thn...yaaa!rakyat semakin bertambah ya..
6. si kaka sekali lagi dgn baik hatinya membelanjakan diri kami adik beradik untyuk berbuka puasa di luar.
(semoga rezeki semakin murah dan bertambah) amin..


banyak lagi yg mau di kongsi nie..tapi klu terlampau excited org bilang nda jua bagus..terlampau gumbira pun karang ada yg menangis..sooo aku 50-50 saja...kontrol emosi...hehe



jom layan pic.. :p


MY LOVELY MUMMY



snap terbaik from me..hehe



like diz pic..

si kaka tudung purple sgt baik hati!

she's roxx! ^_^

si kaka ble wat iklan komersial da..haha 

paling sukatgk pic nie...


byk lagi pic yg di snap tapi mls nak uplod masuk...nnt korang bosan pulak tgk...

sempena lebaran yg menjelang tiba nie saya a.k.a Hika Mayra (Siti Norumairah Ahmad) menyusun 10 jari memohon maaf jika sepanjang saya menulis coretan hati di alam blog ini da menyinggung atau menyakitkan perasaan pihak yang tertentu atau pun terasa hati dgn hasil nukilan saya...diri ini hanya insan biasa yg sering melakukan salah dalam dan tanpa sedar..Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin seikhlasnya....


p/s : untuk Siti Hasmah Ariff..sedihnya ko xdpt dtg beraya rumah aku thn ne..huhu jgn jeles dgn bebudak len yg dtg rumah aku k..hahaha syg ko!

~ HEART FOR 2 ~

 ♥ ♥

I like you the best