anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Thursday, July 21, 2011

hang out + stay kiut aje

assalamualaikum..
tak jawab sia marah nnt..huhu
ok...stoli moli for todaii

1. me n ma pren (ejum, ayn n gorong) bejalan-jalan mencari pasal
haha..tak la..me juz temankan dorang p ambik borang untuk mohon biasiswa (org nak masuk U)
huu...sedih + jeles (nak juga sama-sama mcm dorg) :(
tapi takpa..nnt bila korg dah dapat biasiswa dah jadi kaya jan lupa belanja me kay!hihihi

2.lepas ja urusan segala borang tu kitorang pun melencong p tmpat laen...ekceli tak plan pun nk ke bandar
(bandar gtu ar) haha org2 Sabah mmg tau sgt ar kat mana tempat melencong paling siuk a.k.a CP
kami juz jalan-jalan ja memandangkan dah tgh hari perut pun dah wat konsert mintak diisi kitorang pun dgn langkah yg kiut bejalan p cari makan..nasiblaa bkn masa cuti klu tak mesti dah sesak dgn ramai org

3.after makan blank lg..blur tak tau nak p mana, buat apa..lastly c gorong cadangkan p tgk wayang..LAGI!!
padahal minggu lepas baru je kuar p tgk wyg juga..ikutkan hati tak nak la tgk..sebab tadaknyaa movie best yg baru kuar + duit yg di bawa cukup2 makan..haha..dgn bek ati nya incik gorong sudi belanja me dan 2 gadis yg ayu tgk wayang..kitorang layan movie ne






komen untuk movie nie..errmm boleh tahan ar...movie Melayu kan citer lbh kurang je..


4.done with movie kitorang pun gerak p jumpa c babu nie


si babu nya yg belah kiri ya..^^

she's late..mun inda dapat jua join ninguk Flat 3A tu sama2..meramaikan panggung..hihi
lepas tu kitorang pun smbung lagi jalan, ngumpat, soksek2, cuci mata..haha then p momom esklim mekdi
nyam..nyam..sadap!!haha tu jak la mo ctauu

nah untuk tatapan dear bloggie..
muka-muka kami yg mmg kiut..hahahahaha




^__^

ok!done...papai...
take care mr.Joker..

~ 당신이 그리워 ~


I like you the best