anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Saturday, July 2, 2011

B2ST FanMeeting Asia Tour

hye korang..assalamualaikum
sape yg pegi B2ST fanmeeting semalam kat sunway lagoon??
msti syok kan??
ruginye tak pegi..napa aku tak pegi???
dah nasib tinggal jaoh duk kat sabah nie..
apa-apa konsert melibatkan kpop idol for sure nye aku tak kan dapat join!!
melainkan aku dah berhijrah dok semenanjung ke study kat sana dapat jugak nak p tgk kan...
ermm..kalau ada rezeki..
sekarang nie just memendam rasa jela..huuu
sodih taw!!


arrghh!!memang minggu nie minggu yang sangat membuat aku DOWN!!
terus menerus bersedih...
hadoii..harapnya next week aku ceria balik..tolong hepikan aku ya chinggu

okla..aku just nak share tntg B2ST fanmeeting..dpt info pun hasil drpd Beuties yg beruntung dpt pegi
lagi-lagi yg dpt seat VVIP and VIP..waah!!untung korg kan...dpt tgk depan-depan
di tambah lagi dgn lucky 6 fanz yg dpt join having some game + mission
dpt duk dekat, wat muka kiut depan dorg (kalau aku konfem da sesak nafas + hidumg bedarah)
hahaha aku sangat kronik..hidung i mmg sensitif..untungnyeeeerrr!!!aaaaaarrrrrrrr
tengok!jeles lagi!kedengkian sedang menguasai hati...
sabar ya Mai..

nak share pic even aku takde kat sana..

credits: Mybeastyboys (source), shared+re-uploaded by Joker951029@B2STIndonesia



photo

B2ST Fan Meeting Asia Tour - Malaysia




video :

Doojoon Birthday celebration :D

Special KiWoon moment! (V.I.U performance)

I Like You The Best

V.I.U (Ending)

Doojoon teasing others and picking the lucky one! :)

hmm..nak info banyak lagi + pic yg howt korang pandai-pandai menerjah blogger tak pun website yg len
ala..sure dah ramai yg share...huuu
lepas nie abg-abg yg macho nie dtg Malaysia lg 27.7.2011 nanti untuk MTV World Stage 2011
haiih!!datang lagi..suke sangat nak bagi aku jeles!nak bagi hati aku panas.korang jahat!
ambik mu ayat sangat protes..memang tahun nie tahun B2ST la datang Malaysia..
nak masok 4 kali da..bangga!hehehehe makin aku syg ketat-ketat dgn dorang nie
muah..muah..muah...


ok!aku nak chow sebelum bertambah gila hahaha 
p/s : nak p tgk transfomer 3

I like you the best