anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Monday, July 2, 2012

Watching Final EURO2012 at i-City

hello all

happy monday..how's your day?

saya sgt gembira hari ini..

Spain menang besar 4-0

Weheeeii...korang ke mana masa euro final?
tengok di rumah? di kedai mamak? atau saing saya kat i-city??

yes...i'm watching Euro2012 at i-city together with Spain and Italian fans
there's a lot fans gathering around 10,000 peoples
because it's a special events called

"1 Belia mencetuskan Gegaran Eropah"

sgt happening tau! 
saya dgn bebudak rumah dengan excitednyer dah turun i-city sejak pukul 11.00 mlm lg
the matching started 0n 2.45 a.m but i don't care

there's also have a game to play 

skuad Era, Sinar, Fly fm pun ada turun
antara games yg ada, jwb soalan ala-ala kuiz then korg dpt baju t-shirt by organiser

saya ada dapat tak??

hurmm..


of course!

saya pun dapat t-shirt tau tapi bukan dr sesi kuiz tersebut
tapi dapat jaringkan gol 
the MC Burn and Ray from Era told that if you want to get the t-shirt join the games on astro arena booth

pe lagi dgn gu,bira, sng hati saya join barisan yang panjang beratur tunggu giliran


when my turn comes, didn't expect to goal..but yeah! 
i manage to get the t-shirt..yeppi..the black one.. 
^___^


lepas tu baru lah bergerak ke arah skrin gergasi untuk tengok bola
serius mmg happening giler..
sempat painting face lagi bendera sepanyol

hehehe..

the conclusion is it's fun to watch football with the other fans

ni first time tgk bola kat luar, i mean tgk dgn penyokong team lain
outing apai jam 5.00 a.m

pergghh..mmg lebam mata! hahaha

ok picture for all









 comel kan kami^^




 Spain vs Italy




 lurp lurp for David Silva =)


 kami bertiga

 jajan kami


 ni baru pemandangan ambik dr tepi dah ramai
yang dok belakang tak smpt snap



 glory of spain!

 yeaahhh....


jom balik rumah..


 ni t-shirt free yg saya dpt after kick the ball and goal..haha
front view

the back view

^___^
ok i'm having panda eyes now..
mata dah lebam! 
chauZ....




I like you the best