anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Saturday, June 9, 2012

Uitm 2012 Korean Festival


Salam sabtu korang

apakah aktiviti anda di hujung minggu ini?

ada keluar ke mana-mana tak?

ke duk kat umah je?

hehe..saya memanjangkan kaki ke Uitm Shah Alam
semata-mata nak gi tengok karnival
(sila tengok banner di atas eh)


Festival ni anjuran kelab bahasa korea Uitm Shah Alam

excited nyer pasal sebab tu dtg

sebab nk rasa kemeriahan event ni

Tapi . . . .

sedikit hampa la juga sebab tak sepeti yg dijangkakan

best memang best
ada macam-macam games, show yg dorang buat
dgn abseiling, show dari taekwando club, pertandingan buat kimbap
ada korean games, booth yg buka sesi bergambar baju Hanbok

dan terkecuali booth untuk Kpopers

tapi tak banyak

hanya ada FT Island, Mblaq, TVXQ, NTrain, X-5

tak seperti yg diharapkan
sedih juga la tapi tetap enjoy
even 1 games je saya join
haha tengok orang lain yg join je

tapi balik sakit kaki + penat sbb kiteorang berjalan kaki dari luar

kiranya ikut jalan shortcut dari kawasan Kondo Kristal tmpt kwn
sebab event tu dibuat berdekatan sana
nak masuk ikut pintu utama mmg tak la..SEGAN ^^


balik dan sampai je kat rumah dah K.O
terus mengampai pengsan
@___@

hahahahaha




saya paling suka pic ni!
sebab nmpk sy dah kurus cikit! hahaha


tiba-tiba nampak konvoi beramai-ramai naik motor
dgn baju serba biru
tertanya juga eh pehal ni?
rupanya ada sambutan 4B
tau tak pe tu?

4B ialah Gerakan Alumni Belia 1Malaysia






patutlah ramai yg datang sebab PM yg merasmikan majlis tersebut




ok dah kembali kpd ASAL

ni sekadar selingan sahaja hihi

jom sambung dgn gambar lagi






candid
budaak ni SENGAL! hahaha sorry Min :)

 my housemate
Min + Kak Ekin

 Me + Kak Ekin

bila dah sampai masuk dalam Uitm jadi jakun sekejap
dlm hati 'eh, betul ke dah jejak kaki masuk?'
hahaha bengong kan
dah la kawasan besar sempat lagi kitorang sesat

bila dah pusing, ada la juga tanya orang kan, last2 jumpa juga kawasan festival tu

persembahan Kelab taekwnado
antara alat muzik tradisional yg ada tadi

 cuba teka saya tgh buat apa?

 Haaa...ni lah games yg saya join
bagi masuk benda bertangkai warna biru tu kat dalam balang yg di hujung

klu masuk 5 baru menang tau!
hampeh! saya baling satu pun tak masuk
sebab angin! yeah salahkan angin!
^_____^





 yg ni abseiling

mmg best dan tak rasa takut tgk sbb dah pernah buat masa form 6 dulu


 kami di hadapan tapak utama event




  MALAYSIA BOLEH!


 ok masa untuk balik

 time to go home girls!

 credit to Min


barang Kpop ada juga dijual
tapi tak banyak
rambang mata tdk merchandise tadi
lagi-lagi tgk album BTOB ada dijual
RM42 SAHAJA!!
Murah siot....
dah tu Korea version pulak
kena la kawal hati
sbb tgh pokai...huhuu

next time lah beli...takpe sabar dulu

 ada tak something yg saya beli??

mestilah ADA....
jajang!!


beli sticker je...errmm


 tapi saya dah bagi ni kat Min sebab dia dah taching dgn saya
disebabkan saya borong beli keempat-empat sticker
sapa suruh bgtau? alih-alih saya dah beli semua haha
sebab saya B2UTY..

*______________*

yg ni batch dia beli
welcome to da club XD


THE END

^_^


I like you the best