anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Tuesday, December 13, 2011

salam.
permulaan hari yg agak spoil!
1st day sem baru dah wat aku sedih gilababeng!
i know i should be happy..
meet my friends, meet new people..
but still and honestly feel so lonely

dah tak rasa best mcm sem yg lepas..
sbb skrg dh tggal tmpt baru, dgn org + kwn baru
msh menyesuaikan diri
tapi rasa tersisih sgt

rindu nak tggl sme2 dgn bdk bilik yg dulu..
rindu dgn kekecohan dorg
bile nk jmpe umh sewa nie????aaaargghh!

klas pula skg slalu abis lewat malam baru blk??
huh????
ok..klu g kelas sorg2 pagi aku sgt tak kesah.
tp bila malam hah nk dibuatnya aku kene balik sorg
mcm semalam..
nk tggu bas bayang bas Seranas yg slalu sardin klu ptg tu mmg tak nmpk la
jwbnye n konklusinye jalan kaki la blk umah..
wtf??


nsb ada bdk kelas yg sggup jg jln kaki..ada kwn blk..thank bro!
tp tak smpi umah jg teman sbb umahnye jauh jg dr pat aku
so ble dia dh smpi umah aku stil lg exercise jlj kaki dgn hati yg dupdap2 
tawakal je slmt smpi..
lucky me my sis msg nk jmpe so stay la kejap kat kedai yg slalu lepak dgn bdk2 bilik dulu
ok serious mcm nk nanges je masa tu..
stay sorg2, fkrkan naseb yg tak brape nak lucky..



p/s : give me a strength for another week to face it..
sabar Mai utk sem nie je :((

I like you the best