anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Thursday, February 10, 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST

assalamuaaikum..
im back again..
rindu x??
korang xrindu???
ermm...xpe2...
xrindu pn aku syg korg dear my follower...ngeh3


mase BW td melilau cari2 sumtink tetibe jumpe 1 kontest ne
about jumping high...
hehe...aku tergoda plak nk join..
korang nk join jg ke??
senang je..



nampak banner di ats??
cm best kn..hahah
ada syarat2 jg lau join...


1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini.
2. Buat satu entry yang bertajuk JUMPING HIGH PHOTO CONTEST.
3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengenai gambar itu.
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.
6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)

Mudah sajaa kan ? Marilah join ramai-ramai.
Hadiah menarik dari Singapura menanti anda semua ! ;D
Terima kasihh.

TARIKH TUTUP : 20MAC2011 (Ahad)


okla..aku da join benda nie so pic yg aku pertaruhkan....
tadaaaaaaa!!







pic nie diambil sewaktu aku dan kwn2 pra-u yg len mengikuti Pecutan Akhir STPM di Ranau..
best giler taw!nie adalah pic kngn kami beramai2 sblm exam sbnr bermula..
tp xsemua join jumping high nie...ada yg stay2 kiut dlm bas, p mkn...
jd muka2 yg ado nie la yg bertuah..haha

Jom join

QUE
BB
EJUM 
CYE

I like you the best