anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Tuesday, June 23, 2015

[MV] BTS(방탄소년단) _ DOPE(쩔어)


Serious talk!
aku dah tak tau siapa real-bias aku dalam BTS ni
Memasing nak tarik perhatian..
Dah la theme - various job macam tu
sorang jadi doktor, ada jadi polis, jadi pelumba kereta, king bagai laaa

Noona tak kuaaaat!!

Stop la bangtan..aku pun salah juga sebab keep spazz on them

huhu..habis laaa


Dah la korang datang Sabah senyap senyap last month
aku ni tak sempat nak stalk, nak update korang, 
tapi nampak macam korang enjoy je while korang kat sini
lepas tu, awal bulan ni buat konsert kat KL, lagi la tak dapat nak join
hancuuuuss...ancur hati nuna!!


Dah ar.. nak sambung nangis tepi katil..
 T_T

I like you the best