anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Saturday, May 18, 2013

Semester 5 officially over~!

Hai..Assalamualaikum..How's your weekend? Doing well..I'm fine


Hehehe speaking pula..kali ni nak mixed up la..kejap Malay, kejap English boleh kan? ^^

Well, like I mention on the tittle..
yes, semester kelima saya sudah berakhir dengan rasminya pada 14.05.2013
Sebab? hari tu adalah hari terakhir saya exam...dah bebas dari nota2, buku2, kertas periksa
lega! dan sekarang menghitung jam je nak balik kampung...errr~! ye masih menunggu..huuu

Apa-apa pun, bila exam dah habis macam2 perangai la keluar...mula menggila, meroyan..
Konon with excuse nak lepaskan stress @ tension sebab otak tepu menghadap paper exam..
Tapi sebenarnya sebelum exam habis secara rasmi saya dan girlfriends sudah menggila....hahaha
Khamis minggu lepas, 
habis je paper intercultural communication on the spot terus plan nak ke Setia City Mall..
Motif kan? padahal yela masa tu baru exam paper ketiga. lagi dua nak jalan...
haha konon nak refleksi kejap ye
Dan yang best kami keluar berbaju kurung dan ayu gitu...hoyeeeaaahh~~! geng baju kurung..

Dan hampir migrain juga sebab konon nak naik bas percuma kan, menunggu bas sampai 2 jam!
huh! otak yang baru habis jawab exam tambah tekanan lagi menunggu bas yang sampai kesudahnya tak muncul2..keputusannya, kami naik juga bas rapid bayar RM2..Uhhuuu plan nak naik bas free..spoiled!

Niat di otak just nak jalan2, tapi disebabkan kejakunan masuk dan 1st time sampai di sana, dengan excited kami touring the mall..lepas tu...lepas tu....datang pula hasutan halus nak pula tengok wayang...haha
akhirnya, kami adjust2 Syerra, terpujuk juga supaya belanja kami tengok wayang Long Weekend..hehe

ramai anak2 dibawa dalam 8 orang...kami la tu..

meriahnyaaa~!! hahahahaha

Our face after out from exam hall
hahaha

yeaahhh...movie time..

our ticket
banyak kan??

inilah kami geng berbaju kurung
^__^

tu kisah minggu lepas..


*************************************************************


Sambung minggu ni pula...mentang2 dah merdeka exam ye..
hah ni lagi best..

lepas exam, malamnya terus enjoy berjimba
di mana??
I-city looorrhh..

girls hangout lagi sambil makan ngaaaapp!









sebenarnya masa ni banyak sangat snap gambar...
tapi letak sikit ajelaaa.

if i put too much pictures, you will be bored and snore Zzzz~~














The end



|
|
|
|
|

Not yet..

hehehe

too much? well, this is my blog..
if you don't like, kindly click X button on the right top okay ^^


ni story bila melepak, melantak, mengisi perut dengan bebudak rumah.
dengan mereka yang masa ni belum lagi bebas dari exam..
walaupun tu...walau tak habis exam, semangat nak ikut pi menternak lemak kat Seoul Garden..
ye...main location untuk story ni kat seoul Graden ye.. kat Setia City Mall lagi

datang sini memang niat hati nak makan..
sebab nafsu dah tertahan agak lama juga nak makan kat sini
akhirnya alhamdulillah tercapai..

zoom sikit!


ni la rupa Seoul garden kat Setia City Mall
betul2 kat tepi dari main entrance.

Rugi tau tak cuba makan kat sini..boleh feeling2 Korea gitu..
sebab main focus kat sini ialah hidangan ala buffet + bbq (korang masak sendiri bahan2 mentah yang ada)
ada udang, fillet or kekapis or isi ikan, ayam, dan yang paling best ada daging fresh!
ok saya memang penggemar daging..anda?
jadi bila kat sini rasa heaven sangat..mood nak melompat pun ada tapi kena kawal diri
eeiipp Mayra...behave!


Masa bersantai di padang


OK
dah tak larat dah nak menaip...sebab tangan pedih nak ketak ketuk keyboard

Last but not least
Tadaaaa~~!

Donate my blood for the third times today
that's why my arms kinda hurt a lot now

So i need to take some rest..
to be positive..

even....
huhuu..a problem that cut off my sleeping beauty..
hope can be solved..

p/s:
redha jela kalau tak dapat balik..
:(



I like you the best