anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Thursday, September 15, 2011

Movie Day

halu halu..
sehat ke korang semua?
masih beraya sakan?mestila kan...still raya lagi..
raya kan sebulan..cpt anggukkan kepala 
tapi cepat sgt masa berlalu skg dah msuk nk mggu ke 3 raya..
huhu duet raya yg dikumpul pun dah habes!! 
:(

okla..cut it out!
juz nak inform korang hari ne aku layan movie yg baru kuar..
hangat dari oven bai..



aku sgt sakit perut nengok movie nie
dr awal sampai ke ending dok ketawa tebahak-bahak
(rahsia terbocor! nmpk sgt tak kontrol ketawa)
hehehe
banyak beliau2 jg yg dtg layan movie nie
dah hero umur pn lbh kurg je kan dtg bg sokongan lah tu..hahaha

aku suggest korang p tgk movie nie..
tak rugi pun..sbb movie nie mmg tip top!
tak boring pun tengok..

dari kelmarin asyik berjalan je kaki pun dah mula mengada nak lenguh sana sini la
cramp + blablabala
tapi kelmarin siok owh..
mengaktifkan urat2 jari dgn men bowling
melalak sakan layan karaoke..kakak belanja aku on ajer!hahaha
jadi aku nak sambung rehat..dreamland to go ^ ^




p/s : dah mula bz urus itu ini..harap2 dipermudahkan lah lancar semua utk aku capai impian aku
kwn jemput dtg open house..ready2 perut lah mcm nie..
haha..bermula lagi aktiviti menternak lemak 
ceeeit! yoyooh je.. 
hehe..babaii

I like you the best