anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Friday, August 2, 2013

Semester Break...I'm coming home..KK here i come bebeh!

Hello..Assalamualaikum...

Alhamdulillah...semester 6 sudah selesai dan tamat dengan baik...Exam pun dah habis

hari terakhir di Shah Alam, sempat iftar bersama dengan 2 orang hamba Allah ni
 Faza dan Min
 thanks sebab ceriakan hari terakhir saya di shah alam..
walaupun tgh moody di tgh hari..hihi
sempat konon bergwiyomi..errkk tgk muka Min..
O__o

Sekarang masa untuk balik kampung.....mood raya diaktifkan..

ohoo..balik kampung.....ohohoooo balik kampung.. 
ececeeehh lagu raya Sudirman terus automatik play di otak..oohh betapa ku rindu kampung halaman
Serius rindu gila!!! hampir lapan bulan pula tak balik

Januari - Ogos.. Mana tak meroyan....errmm patut bulan Mei ada la balik...
tapi tu la ada problem...tunggu nak raya baru boleh balik...sedihnya jadi Mai..

Okay..tutup cerita sedih yg dah berakhir...sekarang ni tengah landing, stay kepenatan di KLIA

Meniti hari2 terakhir di negeri orang ni sambil....macam biasa la...KPOP malarr kan..hihi

tak dapat nak buka youtube, nak download...melayan video sendiri la jawabnya..
sambil perut ni pun dah mula memutarkan lagu2 lapar...minta diisi..dengan kepenatan yang teramat..
dpt coolblog @ yoyo sadap ni ging....huhu tia pa la...menunggu lagi 2-3 jam mau sahur...sabar dulu..

nampak tak gigih niat nak balik...ramai beg dibawa diangku bersama

 ada beg untu laptop (belakang sekali), beg kamera (wajib)
luggage besar (meriah dgn isi kuih2 raya kiriman org), dgn beg baju..


apa yang dibuat skrg ini la...BEAST..BEAST dan BEAST... 

penat sudah menaip...rehat dulu la..
tidur sambil duduk~~ pastikan jangan drooling ok mayra..nanti malu sendiri..hihi...chow bebeh..

Kota Kinabalu sudah melambai2 tunggu saya balik...muahahahahaha

selamat malam
*masa menaip entry ni jam laptop dah tepat pukul 1:00 pagi*

I like you the best