anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Friday, April 19, 2013

I'm not me~~! :(

Fuuuhhh...Berhabuk gilaaakk blog ni..jarang dah di update..

Btw, Assalamualaikum..Salam jumaat semua..


Mai sgt2 sibuk sekarang..lagi la menjelang exam lagi 2 minggu dari sekarang..

huiiishh...pack gila jadual sem ni..terkejar sana sini...dengan dateline assignment, buat news, create design..nak buat item2 design lagi...MATI! Separuh nyawa hilang...lagi2 la subjek Graphic Design yg sgt2 menguji fizikal/ mental...

serius...subjek ni subjek yg paling susah mai pernah jumpa..sampai ada masa mai rasa give up nak study..sebabnya...iyaaalaaa mai ni mabik course yg menulis2, keluar cari new (berita) bakal2 journalist kan.. ERRKK! hehe tapi....! bula jumpa subjek ni...bang! mcm bayangkan diri ambik pisau cucuk perut atau pun ambik pistol tembak kepala sendiri..

Perrgghhh...boleh darah tinggi menghadap subjek ni...dengan madam yg strict..
dengan kena jadi kreatif nak reka design/logo sendiri + 6 itam yg perlu ada (WAJIB ADA) masa last class..hadoii...pelaburan banyak berlaku di sini.. $$$$ :'(

Banyak duit yg diguna nak beli baju la, nak buat design hantar kedai...cari itu ini...arrrhh!!


STRESS!

Ni la dugaan jadi student kan...setiap masa ada cabaran..nasib masih waras...tahap kesabaran masih boleh dikawal...ditambah perasa pula dengan perangai member yg dah tak sehaluan...haiishh...



Conclusion nya...TAK SABAR NAK HABIS SEMESTER NI..

Nak rehatkan otak....nak tenangkan hati....Rumahku, family ku...I MISS YOUU~~!

:(




P/S: hope can do well in exam later..
wish me luck...
^_^

I like you the best