anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Saturday, December 29, 2012

Durian Crepe - kegilaan semasa cuti semester

Assalamualaikum...Berjumpa lagi... *Eh...dah makin jarang kan Mai menghapdet belog ini??


Hihihi..bila dah stay kat rumah sendiri, balik bercuti masa smester break ni kemalasan untuk on9 tu semakin menggila...huiiissh~! 

Bukan Mai yang gila yaaa~~

Ni..ni..jari jemari ni yg makin  menggedik malas nak mengetuk keyboard laptop..
Paling pun kalau on9 dari fon sbb dah on wifi, on tv, mata tgk tv, tapi tgn melekat dgn henpon!


OK2...nak bagi heboh ni..dah hampi 2 minggu balik bercuti ni..hmm nothing much I do

Belum lagi memanjangkan kaki berjalan pi mana..Just keluar tgk wayang sorang, dgn kawan..
selalu stay di rumah jela menggebukan lagi badan ni yang dah memang gebu~~ 
*abaikan dan sila muntah hijau*


Apa nak dibebelkan??

Non hadoooo~~ nak bagi tayang gambar je apa yg dilakukan sepanjang duduk di rumah

Macam2 sudah benda dicuba buat...

Durian crepe, different type of crepe pun ada ( oreo + coklat)
Making Kimchi, eh banyak lagi laaa..skrg ni pun malas nak bercerita panjang..


Errmmm..crepe, kimchi punya resepi nak ke?? Kalau rajin ada la resepi tu nanti di updet ya..
Sekarang ni tengok jela gamabr2 yang ada yaaa

 Durian Crepe


+ Oreo Crepe


 Sambal Udang

 Menginaikan Kuku


 Chocolate Crepe


Kimchi Mayra style..It's yummeh!!
and SPICY~~!!



Hurrmm....OK laaa...tu je yg nak bagitau..

Banyak lagi nak dibebelkan..

Tapi writer's block!

Can't think too much...

My brain need rest too :)


Byeyom!

p/s :
Dudu belum di cas
lupa bawa charger tinggal kat shah alam
uhuuu...

I like you the best