anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Thursday, October 27, 2011

baca buku buka minda

여보세요

assalamalaikum..
salam jumaat semua..
ingat mai lg ke??atau dah lupa?
maklumlah blog dah jarang diupdet..
klu blog nie bole bercakap dan pndai buat perangai dah sah2 mesti merajuk dgn mai
semakin kurang kasih sayang ..haha


ok2..memandangkan jari jemari nie dah mula balik mengetuk2 keyboard laptop,
 jom mulakan cerita baru..
ermm cerita baru??
tak lah baru sangat..

juz nak share pe yg jadi sepangjang minggu bercuti..
ke mana mai pergi??
tak ke mana pun..belum masanya balik SABAH.. (nak balikkk.....) 
mai msh dlm kwsn Selangor juga..

isnin yg lepas mai di ajak stay kat kampus bestari jaya..
kwn a.k.a my dalenk cicie dgn suka sukinya membawa tido hostel
haha..merantau jauh la konon...
dgn semangat nie sungguh2 bawa barang utk percutian 3 hari 2 malam..lalalala

to be honest..ermm best atau tak kat sane?
jwpn mai...ok laaaaa...
boleh tahan...tau la main kampus besar, luas..agak cantik..
tp jiwa mai still selesa dgn kampus shah alam.. (bukan nak kondem tau)
ringkas nya kampus b.j mmg siuk..

aktiviti sepanjang berada di sana..
sempat juga la round2 sekitar kampus, makan2 kt stall dorg, jd visitor yg xrasmi :)
n yg plg wat hati nie hepy + abak ( degup2 gtu deh)
dapat main kayak kat tasik...
serius! jantung mcm nk gugur dwoh  1st turun berkayak..
sebelum nie xpenah2 pun nak pgg bnde alah pndayung kayak tu..
turun2 je dlm kayak tak begerak lgsong pun! hampeh..
dok try kayu pnjg nk mendayung pun asyik kat tempat yg sme juga..haha

last2 ble dah yakin dpt buat akhirnyaa...berjaya juga 
dah la main single..sampai je kat tengah tasik mcm2 yg difikir..
takut jatuh la, terbalik dog la msuk dlm tasik .. dahla air tasik mse tu dalam 
yela kowt bru pas hujan..
bes2 men smpi azan magrib bru nek atas..
yg tak bole blah nyerr..
mai di simbah dgn air tasik smpai kuyup taw! terima kasih ye incik ghazawi..


another story..
citer sal novel latest dr mr. RAM... ( Ramlee Awang Murshid)
tak la latest sgt..
klu korang perasan sblm  nie ade wat entry sal bahan bacaan hasil nukilan beliau
and sekarang baru mai tau yg novel Hijab Sang Pencinta dah ada sambungan..
skg dah smpai sekuel yg kelima..oh no0o..!
sangat ketinggalan...agak kecewa taw..nie pun tau dr cicie
sbb mse stay kat hostel dia nmpk buku tuh! huu..sedih..

 ~ Cinta Sufi ~

Novel Cinta Sufi

sambungan selepas Hijab Sang Pencinta


yang ini
~ Sutera Bidadari ~



|
|
|


memang wat mai jiwa kacau sangat...huhu
semenjak jadi peminat tegar incik RAM
slalu stalk nk tgk info baru
tp semenjak jd buta IT nie byk yg dah ketinggalan..

:(

takpe2...akan diusahakan untuk baca + beli buku tersebut utk puaskan hati!
hahahaha..


ok..i will stop for now..
wait for next bebelan from me keyyh..
chow amigos..
anneyong...



p/s :  next week ada test comm theory..
tak study lagi nie..ado0o0iii...!


I like you the best