anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Monday, December 31, 2012

Goodbye to 2012, welcome 2013

Countdown the time..



2012 will be over soon


2013 already wave to approach.. So what your new wish/

New dream, new hope, new life to started with..


Hope everything will be proceed smoothly..

Less stress, less problem, less pain

Be healthy, be strong and be happy

^___________^


Goodbye 2012



Hello and welcome 2013

Saturday, December 29, 2012

Durian Crepe - kegilaan semasa cuti semester

Assalamualaikum...Berjumpa lagi... *Eh...dah makin jarang kan Mai menghapdet belog ini??


Hihihi..bila dah stay kat rumah sendiri, balik bercuti masa smester break ni kemalasan untuk on9 tu semakin menggila...huiiissh~! 

Bukan Mai yang gila yaaa~~

Ni..ni..jari jemari ni yg makin  menggedik malas nak mengetuk keyboard laptop..
Paling pun kalau on9 dari fon sbb dah on wifi, on tv, mata tgk tv, tapi tgn melekat dgn henpon!


OK2...nak bagi heboh ni..dah hampi 2 minggu balik bercuti ni..hmm nothing much I do

Belum lagi memanjangkan kaki berjalan pi mana..Just keluar tgk wayang sorang, dgn kawan..
selalu stay di rumah jela menggebukan lagi badan ni yang dah memang gebu~~ 
*abaikan dan sila muntah hijau*


Apa nak dibebelkan??

Non hadoooo~~ nak bagi tayang gambar je apa yg dilakukan sepanjang duduk di rumah

Macam2 sudah benda dicuba buat...

Durian crepe, different type of crepe pun ada ( oreo + coklat)
Making Kimchi, eh banyak lagi laaa..skrg ni pun malas nak bercerita panjang..


Errmmm..crepe, kimchi punya resepi nak ke?? Kalau rajin ada la resepi tu nanti di updet ya..
Sekarang ni tengok jela gamabr2 yang ada yaaa

 Durian Crepe


+ Oreo Crepe


 Sambal Udang

 Menginaikan Kuku


 Chocolate Crepe


Kimchi Mayra style..It's yummeh!!
and SPICY~~!!



Hurrmm....OK laaa...tu je yg nak bagitau..

Banyak lagi nak dibebelkan..

Tapi writer's block!

Can't think too much...

My brain need rest too :)


Byeyom!

p/s :
Dudu belum di cas
lupa bawa charger tinggal kat shah alam
uhuuu...

Wednesday, December 19, 2012

Happy Birthday JokerMayra~!

19.12.2012

Finally, this date comes again :)

What so special?? Well..It's my Joker and my birthday too

Yeaaah...HAPPY BIRTHDAY YONG JUNHYUNG!! (19.12.1989) official 24th years old now
(In Korea, their age is 1 year older since their birth)

HAPPY BIRTHDAY to me too..Mayra is now official 21 years old ^______^


So, any present I've got?

OF COURSE!! 

Hehehe..I'm not expected for the gifts..For real..

But, if you want to give with pleasure I will take it
hahahahaha


Oh, before that, on 15.12.2012 (last Saturday)
My housemates dgn kwn2 yang lain ada buat makan2 sikit..
sebab Mai dah hbs exam, nak balik Sabah esok harinya (ahad)

dan, perancangan untuk sambut birthday Mai dgn Faza awal
bufday kitorang dekat2 ja 17.12 (faza), Mai korang dah baca di atas kan

OK2..NO MORE NAG

Here's the present for my birthday this year



thanks MIN, FAZA, NANA and KAK SHU (org 1st bg hadiah)

Apa yang ada di dalam??

TA---DAAAH!!


Simple but nice..
2 buku, 1 tabung, dan 1 lup2..tu yg paling comel :)



Hadiah untuk diri sendiri pun ada dibeli..untuk menghepikan diri

ini diaaa....


hahahaha..

APRON!!
Sempena hari jadi sendiri
Entahlah..macam bengong ja beli ni untuk hadiah
tapi memang suka juga..sebab tu beli 
^___^


Hadiah untuk si Junhyung kesayangan pun mestilah ada....

Tapi...beli yang simple..and I hope I can give him the gift


And.....he will like it..and use it wisely..

Junhyung ah~~~ I'm not rich to see you in Korea and give the present

미안합니다 :(

HAPPY BIRTHDAY!

Decoration at Cube Cafe for Junhyung 



 Playb2st header update ^^



19.12.2012 [Daily of Beast]














To Junhyung:


HAPPY BORN DAY YONG JUNHYUNG!! 
Hope you have a birthday that's as cool as you @Joker891219 


Always be my favorite rapper and my lovely Joker


Remember that today many people are glad you were born 


You've been through a lot. Thank you for being strong 


Work hard, play hard and you get the results of your hard work. : ) 
heehee! have a great birthday celebration! 


Thank you for taking care of yourself when you're down, 
thank you for taking a good care of BEAST too :)


Thank you for staying humble even though you have already made it big. 
Good luck for the future okay? :)

I can't tell how much I'm in love with you now Yong Jaeson!! Thank you for exist in this world, bring a happiness to me, B2ST, B2uty and your family too..

♥ ♥ ♥ ♥



~ Happy Birthday JokerMayra ~



사랑한다
^__^


Monday, December 10, 2012

Yang Yoseob - The First Collage (mine) is arrived!

Assalam...horeaahh!!
 Album yoseob saya dah selamat sampai di tangan
sepatutnya dapat dari hari sabtu lagi,
 tapi sabtu lepas pi jalan2 dgn budak umah
jadi tinggal la notis dari pejabat pos,
makanya,
tadi petang Mai pergi ke pejabat pos ambik parcel :)

happy...happy..!!



p/s:
3 more papers to go
then i will back to KK
semester break! hoyeaah
so heaven!! 
^_^



Sunday, December 9, 2012

Welcome to Malaysia BTOB!

09.12.2012

Do you know BTOB??


Hoobae (junior) kepda BEAST

dah selamat datang ke Malaysia 

untuk?

Dorang akan perform kat Asia Super showcase 2012 

SAShowcase-Poster05

Event: Super Asia Showcase 2012
Date: 11 December 2012
Venue: KWC (Kenanga Wholesale City, level 15)
Time: 8:00 p.m


Korang pergi tak??Mai tak dapat nak join, sebab memandangkan minggu exam, nak kena study

Lagipun memang dah tahu bukan rezeki nak jumpa dorang

Even nak stalk kat airport tak mampu
huhuuu

Mianhae bitubi..
tak dapat greeting and welcoming you guys datang Malaysia

But, please enjoy ye tour korang sepanjang kat sini

^_____________^





















credit to the owner of pictures..

I do not own anything

^_^

Have a nice day in Malaysia






I like you the best