anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Friday, December 19, 2014

#HAPPYJHDAY



Hai awak!
Yela awak la, Yong Junhyung

Kesayangan saya. 
Kembar saya, beza tahun je,


Happy birthday
Selamat hari jadi
생일축가합니다


Time flies!
It's been 6 years knowing you and BEAST
And I just can't stop loving you



Hope that you and BEAST will long last
be more happy, continue doing what you like, producing music and do not give up
Embedded image permalink
I don't know about future, everyone can't predict but for now I just want to continue support you and the rest, we stand together side by side, BEAST and B2UTY always, we give and take, we care for each other.

If the times come, I will get married, you too will found the amazing girl, be nice to her, marry her and make her happy.

I just sincerely love you, Yong Junhyung
Embedded image permalink
btw happy birthday for BEAST Yong Junhyung! #HAPPYJHDAY

Take care, and I want you to know, me also B2UTIES very glad and thankful to know you, and we wished for your happiness. Good luck and have a very good life.

 I am happy to see you today on Music Bank, 
to see your smile and energetic on stage


saranghae




- Happy birthday to me too

Tuesday, December 2, 2014

Hello Disember

Assalamualaikum warga blogger sekalian..




Hello December, my favorite month. 



Waahh da lama tak menjengah blog yang dah bersarang, berhabuk ni.

Last update 1-2 bulan yang lepas..maaak aih lama sangat..maaf la sebab masa tu betul-betul da sibuk dengan praktikal, ke sana sini dengan assignmentnya, lagi pula nak kena fly balik Shah Alam lepas habis je praktikal sebab kena buat presentation depan lecturer aktiviti sepanjang intenship.

Bayangkan jela, internship sepatutnya habis 28 November 2014, lecturer merangkap academic supervisor kat Unisel pula inform kat semua bebudak journalism yang intern, presentation dibuat pada tarikh tu juga, hari yang sama (28 november), mana tak kelam kabut nya mai bila dapat tau? Belum beli tiket flight lagi, belum inform supervisor kat company intern masa tu (RTM Sabah), terus rasa nak nangis je.

At the end, slow talk dengan mumy suruh belikan tiket flight sehari sebelum presentation (maknanya 27/11 da fly ke KL) yang tu da settle,

Nak bagitau supervisor tu satu hal lagi, cuak gilaa sebab masa tu newsroom agak sibuk juga la sebab baru habis persidangan DUN negeri, nak update pasal isu negeri lagi, kuatkan diri juga bagitau supervisor (seminggu awal inform) pasal apa tu ini. nasib baik kak tika a.k.a chief editor pun sempoi, baik hati bagi lepas 2 hari awal.

Bermakna lagi, mai dapat 3 hari awal habis intern disebabkan presentation sebab dorang pun tau mai kena balik ke Unisel, nak kena terbang jauh. jadi 26/11 tu mai lhari last mai kat newsroom BES, jumpa staff2 yg semua baik, boleh geng, bergambar2 lagi, dan hari last day kat kk juga, sebab esoknya dah flight ke KL

Sekarang dah selamat sampai di semenanjung, presentation pun selesai minggu lepas. Lega rasanya.
Ni pun dapat update sikit sebab ada waktu, lagi2 masa ni dah kat KL stay kat rumah akak..nanti nak kena balik Shah Alam lagi ambik barang yang lain.

Okay la nak update tu aje,,,bye2..
terima kasih kerana sudi membaca.
^_^

I like you the best