anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Tuesday, June 28, 2011

hari yang sangat memenatkan + menyakitkan + menyedihkan

halu semua..
me nak bagitau hari ne me stress sangat!!
dah tu penat pulak dgn keje
ditambah lagi dengan berita yang sangat wat me sedih + sakit hati!!
me tak tau nak cakap macam mana lagi...
bila me baca tentang hal tu me nangis
bila ingat hal tu me nangis juga
arrghhh!!lemahnya diri me
sayunya hati me sekarang
me betul-betul down...
lovemaknae ja tau pe yg me rasa sekarang
me dah blank sangat!!


bila me nak lupakan hal tu??
takes time untuk me dapat buat macam tu...
hati me terluka sangat!!
me asyik nangis, asyik cengeng je...still xb0le terima pa yang jadi
pa yang bole me cakap me nak yg terbaik untuk DIA..

..항상 행복..


TO ME :  

[Be strong now, because things will get better it might be stormy now but it can't rain forever]




Sunday, June 26, 2011

work and work

assalamualaikum..
hari ni 26.06.2011
korang tau pe yg ada dgn tarikh ne?
ala korang xtau kan..kan...
hehe hari ne adalah hari ulangtahun kelahiran my dad yg tecayunk...
dah 59 tahun...masa berlalu cepat..next year da 60 tahun..
insyaAllah sbg anak saya mendoakan semoga abahku dipanjangkan umur, sehat sentiasa dan rezeki kami sekeluarga sentiasa melimpah ruah..amin..InsyaAllah..
xde spesel sgt pun hari ne xmacam tahun lepas n lepasnye hanya beli kek dan sambut ala kadar je



sbbnye org kat umah skg tak ramai..
mak yang kat Tawau pun xdapat balik hujung minggu ( yg len pulak dah p merayau )
mentang-mentang lah kat Sabah skg meriah dgn Jom Heboh...
saya pulak dgn mood malas lebih berminat bersantai di rumah melayan anak buah baru..
hihi nice gurl kan i ne!teeeet sangat mengada!


ok..tukar topik la...
esok kan...erm esok bersamaan dgn hari isnin kan..
bermula minggu baru
esok saya ada temuduga kerja..
wah!kerja...semangat pula nak kerja kan skg
hihi temuduga sbg pembantu taska..hmm
oklah tu kan..tapi rumit juga nak menjaga budak-budak
harap temuduga berjalan lancar + diterima terus..
doakan saya ye..ok..chow and papaii....anneyong!

Thursday, June 23, 2011

taching pulak..

assalamualaikum....
wah lamanyee blogie tak diupdate..
rindu tak ngn Hika Mayra??hehe
nak dikatakan bz nda jua (aku bkn keja pn) penganggur terhormat nie..
duk di rumah jak tp mood malas semakin menjadi-jadi
effect nya blog da agak usang..haha cian!
update nie pn sekadar melepaskan rindu
tgk geng karas yg len ada yg dah mula rajin mengemaskini (tetiba ayat skema)
Cik Puan dan Mrs. Panda dah mula meregangkan urat-urat jari dgn entry baru di blog..
gtu kamurang aaaarr...
dulu time aku gila mengapdet nda pula kmu muncul2
skrg turn aku escape dr dunia blog kamu semakin rajin memunculkan diri..huhuuuuu
terpaksalah rajin blk..jari-jariku tersayang pasne xble dah malas-malas kene rajin up ckit ok!hahaha
aku dah mulai tingtong...
mata pun dah mula terbuai dgn tiupan angin dr kipas di bilik nie
aku nak memulakan mimpi indah malam nie...


nota hati : sgt tacing nengok member n geng yg len bahagia je berdua dgn yg tersayang..
eleh...nmpk sgt kn kedengkian hati yg membuak-buak nie! haha
nak juga mcm dorg kan...ada yg menjaga, dijaga blablabla...
bila pulak turn aku ek??sabar menanti ^___^
lau dpt sambar jejaka yg menepati ciri-ciri idaman hati sure setia mali!haha no curang-curang
dah jadi mcm burung helang pulak nak menyambar2 org nie hihihi
(skg sgt2 suka nengok jejaka yg bermata sepet) lau dpt yg kacukan korea melayu ok jg kan??
hahaaha..ok aku sgt kronik skrg...blah dulu ar..bubuiii!

Saturday, June 11, 2011

done bebeh!

assalamualaikum.
cuti sekolah tuk bebudak skolah dah pun berakhir..
esok lusa dah stat skolah balek..haha padan muke!;p
aku merdeka dah..hihi
tapi bila cuti sekolah je betempek keje di bagi kat aku tuk di buat..
mau tak nye sebok kne suh cek paper exam bebudak sekolah...
ayoyoyo..dah jadi keje tetap asal je cuti bermula
dah sah-sah abang aku yg dok mengajar di Tawau sna bek ati bagi keje nie
dia cikgu tapi tak pulak nak cek..aku jugaaa...hmm...

sian nie la keje jadi penganggur...
haha..kertas exam bukan alang-alang lau sekeping dua takpe
nie sampai 1-3 kelas
tambah lagi dgn tiap-tiap kelas nyer paper..
cam nak hentak je kepala nie kat dinding...
perah otak la sangat nak memeriksa...hadoyaaaiii


tau-tau jela fikiran budak2 yg baru nak matang menjawab paper
macam2 ragam, jawapan yg ditulis..tahan hati jela..
nak di ringkas kan..membuat aku %#$@#!&! hahahaha
tapi alhamdulillah..siap juga akhirnyaa..
walaupun hmpir seminggu tak bersentuh takde hati nak cek sebab demam
hah!ambik mu...sampai demam gara-gara periksa kertas jak..haha
ble dah nie kan jadi pemeriksa peperiksaan bertauliah..hihi
pasnie nak claim dgn abang aku duit gaji..nyiahaha

berkeringat jugak nak menghabihkan kertas-kertas yg xpenting nie..



zoom sekolah nie..


it's done now!dah siap packing dalam kotak lagi


aku bley dah berehat puas..hahaa papaii exam paper..

Thursday, June 9, 2011

Cik Mar Giveaway

hye..join giveaway lagi..
giveaway kali ni dari Cik Mar...



cara nak join this giveaway???

midah ajeeee...

seperti biasa sebagai tanda sokongansila tampal @ lekatkan acik domo kat atas tu kat blog korang (sidebar)...
pastu kat title blog letak ni rCik Mar Giveaway
pastu cik mar nak korang gambarkan 1 ayat tentang diri korang 
contohexample : saya seorang yang Hepy go Lucky
tu je r.....last date tuk giveaway ni 1 Julai 2011
hadiah??? antaranya shawl, kemeja @ tpup....


hehe...sengih gedik je..^^
gambaran diri saya...
saya seorang yang agak giler-giler, (depends on mood la keje giler ape yang aku akan buat) hahaha
dah cukup tu aje..hihi

adioss... =)


Wednesday, June 8, 2011

Reunion yang tak menjadi

assalamualaikum...korang sihat tak??alhamdulillah...
aku juga semakin membaik dari demam...alhamdulillah..
tau-tau jela kan sekarang nie musim penyakit mana dgn E-coli nya lagi...hari hujan lagi.. + bla..bla..bla..
harapnye korang sentiasa la sihat...kesihatan itu penting..hihi


okla..back to entry...
seswai ngan tajuk la korang tau kan sesape yg rindukan member-member xkshla zmn sekolah ke zaman keje ke korang tak kan lari dari perkataan REUNION nie..aaaaarrr...tak yah nak bohong...tau sume pun selalu juga kat wat pertemuan semula ngn kengkawan yg korang rindu...sama kes yang jadi ngan aku juga...


hari nie bersamaan 08.06.2011 (siap detail tarikh lag) haha
kawan yg sorang nie mmg dah plan nak wat reunion ngn bebudak yg len...sbbnye si kwn nie baru balik daripada berhijrah..hihi yeke??xla..dea stay pat len ar kiranya jd after few months dptla blk kk...aku tau dea mesti rindu kwn2 yg len sbb tu ajak kuar..aku dgn senang ati pun dah berkira-kira dah pakat mmg nak kuar juga lepak, stay2 kiut dgn dea + kwn2 yg len...tp dah last minit member yg len ada pulak yg xdpt join...masing-masing ngan hal sendiri...sudahnya yg jadi kuar aku, Sina, Wan, n mis Lobi Bibiey..


tak nak banyak citer la..bile dah jumpa kitorang pun pakat nak p tgk wayang sama2...tp terjadi pulak insiden lucu...tak disangka-sangka sorang kwn nie ( Hadi ) yg kitorang xsuspek lgsung dea akn ada di tmpt tu...tekejut beruk kami bila nampak dea dtg ngn Bibiey..hahaha!ingatkan dorang dating...bibi pn xtaw dea dgn si kwn tu..haha ambik jln sglat terus chow dr tmpt kami stay tu terus p tmpt len (alasan nak betapuk dr hadi)hihih...nakal!jaatnya kami..tabik spring dgn wan pandai kelentong bila hadi kol..mcm2 alasan yg ko reka ar pren...cayalah wak!hihi smbg jln p beli tiket...ekceli movie yg kami nak tgk sbnrnya ini






tak pun yang nie 




kononla kan berani nak tengok..hahaa tp wan si poyo xmau nak juga tgk cita len..hmm wat aku hangit!!last2 ikut jela cadangan dea nak tengok movie nie..pon citer hantu juga..






hmm..layan jela..konon nye citer hantu padahal tak juga..18 xxx yela kowt!!hampeh tul si wan nie...tu la pilih lagi movie nie..aish nak je aku kuar dr hall tu...tp thn jela nak juga tau kan citer sal pe kehenyeeer...hmm moment2 yg agak seksa nak tgk tu tutup2 mata jela...sumpah mmg aku rasa nak muntah nengok..klu di suruh tgk blk mmg aku tak hingin....sangat seksa!!makaaaaih.....so nasihat aku jan la bawa bebudak negok movie nie yer!!tak bagus tuk moral...(yg peliknye td ada juga terselit budak-budak kecik join sekali nengok movie nie) harap la penjaga yg membawa tlg tutupkan mata budak2 bila nengok scene yg tak sepatutnya...komen aku tuk movie Remember Me nie %$#@#$!!!!!
hahahaa...Remember sampai bila2 yg aku tak akan tengok lagi!!


dahla wat aku nak muntah dan juga wat aku ngn 3 org lg lapar..haha jadi makan time!!mencii dgn wan...dea lagi!!eya la..sbbnya pasal dea la juga aku dgn bibi tak jadi nak melantak makan Mekdi...huhu dah lama weyh xmkn fast food tuh!!terliurrr.......aku dgn bibi mogok kiut nak juga mam mekdi....pelik si wak nie tak pndai nak makan benda tuh...sodap la ging....hmmm...terpaksa la mengalah juga ikut majoriti nak juga ke KFC..tp aku sukeee...sbb wan juga yg belanja kitorang..yeyeeee trima kasih atas jasa bek anda...them masa syiok2 kitorang mkn tetibe dtg sorang nie (mgkn dr persatuan yg org2 bisu kot) ala sesape pun prnh juga kan terkena situasi mcm tuh..bila makan ada gangguan pulak kejap..tp aku yg xpenah2 nak layan benda2 mcm tuh tetiba cair pulak hati nak juga menuymbang + menderma + membeli..pakej nie!haha yela bila wat mcm tuh aku automatik dpt 2 keychain yg agak comel...pilih sendiri ok!haha lawaknye pulak org yg dr persatuan tu suh aku pilih keychain yg tuk lovers punye....walaawyh...aku single ok!!hati je dah kene curik oleh si dia di Korea...di suh pilih keychain kapel pastuh tunjuk signal aku dgn wan pulak...hamboi!!hambur ketawa kami...adoyaii..suka tul dorang sina n bibi...ketuk pala kamu...nsb i tetap mantain...wan ko steady jak...nothing's between us right??hahahaha..tp aku suke sgt2 keychain yg aku beli tuh..simple + kiut.. :p


pas makan sambung lagi jalan-jalan cuci mata pilih barang tengok kasut.....tergerak pulak hati nak beli cincin..ala untuk diri sendiri je..takdenye nak bagi kat sesape yg berkenaan...i kan single! (sekali lagi ayat kurang penting ditekankan) hihihi...pun sama juga 2 bentuk cincin i beli...kenapa 2??sbb aku nak la..haha..tejumpa pulak Cikgu Linglin..yeeee jejak kasih kejap dgn cikgu makro form6) rinduu cikgu :((
bibi dah blk awal mr.polo si driver tegar dah menunggu...sina pulak msh gian lg nak membeli barang nak beli baju masa tu pulak kasut yg aku pakai wat hal...tetibe je bermulut aku risau dah..time tuh pulak wat slh...akibatnya terpksa la aku berjalan dgn kaki terseret-seret..haha sbb aku takut mulut yg bru terbentuk tuh tmbh besar jadiknya i tak berkasut...sina pulak bek ati nak belanja selipar baru...wah!!murah la rezeki korang yg dah belanja aku hari nie...syg ko sina!hehehe dea pun beli selipar juga sma sejibik mcm aku kaler je len2...
pastu watpe??hmm..balik la pe lagi...nak hujan dowh...awan kat langit sgt gelap...cara kami berjalan menuju terminal bas mcm nak masuk pertandingan lumba jalan kaki ja..haha takut kehujanan..hihi
so jom layan gmbr barang yg dah jadi hak milik aku mulai hari nie..yaheei..




2 cincin


2 cincin = 2 keychain 



tinggal kenangan :)
kasut yg dah bermulut...nampak sgt dah nazak...kopek sana sini
terima kasih sudi jadi pelindung kaki ku berjalan ke mana-mana selama 4 bulan..haha


kasut baru yg cumil...thanks a lot Sina...^___^

terlebih mengarang pulak kali nie..haha klu wat karangan bm 2 stpm mmg terlebih patah perkataaan dah
ayat berjela-jela..ngam la ito!hihi
gumawo chingu ya...sgt have fun hari nie walaupun sekejap jak..










i love him 

Tuesday, June 7, 2011

I Need to Blog Myself Contest

masa blogbejalan td kan tetibe nampak kontest nie kat 1 blog..
nak tekuar bijik mate nengok..
nasib xkuar lagi alhamdulillah msh bole melihat..hihi

macam syok je...yela lau tengok tajuk kontes mmg riang je hati nak join kan....
hah!cuba tangok banner kontest pulak..jeng3!!


peergh....mantap kan!!sape bek hati nak bg giveaway sebanyak tige gathos hinggit???
mak aih........syukur alhamdulillah ler klu sy antara orang yg bertuah terpilih...
ok...syarat-syarat nak join kontes nie senang je tak nyusahkan kamu dan kamu...



Syarat2 & Cara penyertaan nya mudah saja
  1. Harus follow blog ini dan like fanpage INTBM
  2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" post dalam bahasa melayu atau english je ye.. kang kalau bahasa lain xpandai baca la pulak.. hehehe
  3. korang perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog ni
  4. tag 1-3 orang kawan korang dan encourage dorang utk join sama. Sharing is Caring =)
  5.  lepas dah publish entri boleh submit  link di ruangan komen ye
  6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye


syarat di atas ori dari yg empunya giveaway nie..

ok...KALAU SAYA DAPAT RM300...sy nak ringankan sedikit bebanan orang tua sy dalam urusan membeli barang-barang keperluan untuk masuk ke universiti..klu jadi insyaAllah dalam bln 7 nie masuk la..korang pun tau kan belanja nak sambung belaja nie bkn sikit memerlukan perbelanjaan yg agak besar...lagi-lagi yg swasta dan nak-nak lagi untuk mereka-mereka yg tinggal di area sbh srwk (mcm sy) tersangat banyak belanja...belum dgn yuran lg beli itu ini...memandangkan skrg sy tgh menunggu surat twrn dr universiti yg berkaitan sgt berharap la dipermudahkan segalanya...sbb sy dah penat menunggu jwpn dr tmpt yg len..U yg 1 nie jela hrpn sy nak sgt2 masuk sbb kos yg dipilh kos yg sy minat sgt...kalau sy antara insan yg bertuah dpt pemberian  nie skurang-kurangnya dpt juga tlg mak ayh lepas tgn tuk beli tiket kapal terbang tak pun beli barang keperluan persediaan nak masuk u..nie skrg pun ngh survey segala kos pndaftaran ngn yuran pengajian kos subjek dan len lg bla..bla..bla...

lagi satu sy nak sgt bei hoodies nie


suke sgt dgn hodies tu...lagi2 dgn perkataan yg sy sgt minat...

hmm..cam puitis je ayat entry kan...
tp maaf...mmg tu la hrpn sy...berharap sgt dpt terplih jd org yg bertuah...bkn selalu orang nak memberi rezeki kan...semoga tuan empunya diri yg menganjurkan kontest nie sentiasa murah rezeki...may ALLAH bleesed you akak....^___^

nak tag 3 orang yg hrp bertuah juga..







nak join klik banner tak pun [kat sini]...

semoga berjaya semua..amin...

ada kuceng baru...hihi

assalamualaikum..
ne ceq nak habaq mai...
la nie ceq dah ado kuceng baru...lalalalaa
hihi...suke nye...
terubat juga sedih di hati nie..
sbbnye 2-3 hari yg lepas aku baru je kehilangan 2 ekor kuceng yg mati sbb sakit..
sedih taw...even kuceng tuh bkn asal dari rumah (abang i bek ati derma antar rumah) hahaha
tapi dua-dua aku syg...
tp dah ajal...yg sekor mati ari nie lusa nya si kwn yg sekor pulak mati..


tup-tup hari nie dtg pulak kuceng baru...
tetibe pulak tuh..tak tau datang dr mana..
ajaib!haha
nie dah kali ke -5 xsalah kuceng baru dtg pas slh satu kuceng di rumah mati...
hmm..petanda ape ek??
tapi alhamdulillah..bak kate org yg patah tumbah yg hilang ttp ada pengganti kan...

orang ckp la (bkn aku) sbnrnye xelok ambik gambar kuceng..takut mati
entah betol ke tak aku msh xsure
tp aku ambik juga gmbr kuceng baru tuh..hihi nakal kan!
yg syoknye my dad pulak yg terlebih excited...
jarang nak suka bile ada kuceng baru..haha
beliau pulak yg smgt memberi nama..
nak tau pe??nama kuceng baru kite si cumil..hihih...kiut sgtlah nama tuh!
pandai bapak i pilih ye..






haha..i taw quality pic xok..ampun ye...
xberani nak ambik gmbr byk-byk...
cukup nie je..ok papai...chow dulu

Sunday, June 5, 2011

Happy Birthday Beast maknae

hye yeom...
06.06.2011 
i want to wish Happy Birthday to Beast Maknae 
happy SON DONWOON day^^
klu ikut standard korea dea skrg dah 21 thn...
even dea lahir 06.06.1991 (umur korea tua sthn sejak lahir)

maknenye aku skrg nie pun dah 21 thn jugakla yeh!haha
eh belom lg la...nak2 hujung thn nnt baru ler...
ada yg tau kan bilerr..
ingt bufday Junhyung a.k.a Joker ingat jugak la bufday aku jg..
skrg nie msh muda lagi...

so korang yg knl aku jan lupe wish birthday aku nnt ye!hehe
tak malu awal lagi dah nak suh wish..
^____^

 Happy Birthday boy..











psst...this is him
|
|
|
|
V



ok peace!!
     ¥

kembali menyengat

halo hallo...
assalamualaikum...
sht ke??
aku kat sini still lagi berperang dgn flu + fever..
aiyaaaa..sgt degil benda yg xb'kaitan nie nak hilang dr bdn
hmm...harap esok-esok baiklah sakit nie

ok..tgk balik tajuk entry
kembali menyengat??
apakah itu??
apa yang menyengat dan siapa yang disengat??
hihi...mseti tak faham kan..
takde nye aku nak disengat oleh tebuan ke binatang yg suka menyengat2 nie


sebenarnya aku kembali disengat oleh band indie fvrt aku yg agak lama aku tak stalk
Paramore...yeaahh Paramore...
cian agak lupa dah dgn dorang nie
pe tak nye asyik ngn Kpop je kan..hihi

tapi aku still keep in touch dgn band nie
still ambik tau perkmbangan dorang
walaupun skrg dah ber3 dari ber5 sebelum nie
dorang still menyengat..ok nak tanye knal ke dgn Paramore??
dah wat entry special sal dorang sblm ne
nak tau rajin2 la view previous entry..hihi
tak pun wat kenal je
agak sedih la sebab ahli tak sama mcm dulu...lg suka tgk dorang berlima
pe pun Hayley Williams u still rocks bebeh!hahaha
baru2 nie bersamaan 03.06.2011 dorang dah relase latest single called Monster...
arghh..suke dgn lagu tu..meaning of the lyrics cam ada menyangkut je dgn ahli yg lama..haha
(hrp korang lyn juga la bebelan aku kali nie)

nak dgr lagu baru dorang??
jom dengar nie

PARAMORE - MONSTER



sape blogger kat sini yg minat juga dgn Paramore??jom kongsi dgn aku..
sharing is caring maa....
hihi...chow cincii....


nak sambung rehat blk..haha

Friday, June 3, 2011

demam & demam

hatchoom.....!!
huu..inilah keadaan diriku sejak kemarin...
asyik bersin dan bersin...adoii!!
hidung sgt sakit ok...sampai meleleh kuar cecair berwarna merah 
(apakah itu) ??
bleeding nose la....

sgt benci!!nak je aku cabut idung ne letak kat dalam peti sejuk biar cool je
hahaahah...tingtong dah nie smpi nak cabut idung segala..
sia-sia rompong idung nnt..eden tak nak!! 
nanti dah tak kiut  :)



okla...tu je coretan kali nie
nak rehat dulu..

Mayra..get well soon..t bole mkn puas2..nyiahahaha
(mentang-mentang la skrg lidah xdpt nak merasa)

hmm...doakan kesihatan aku ye dear reader's.....nomu saranghaeyo!! 
^___^

welcome to twitter world Seungie~



waah...akhirnya..penantian B2UTY selama nie berakhir
si tembam price Jang HyunSeung da rasmi create account twitter..
shuukeee.........!!
dia sangat-sangat tembam..gtl je tgn aku nk cubit2 pipi dia tau!!



now all BEAST members are being together^^ 



Yong Jun Hyung (my dalink Joker)







bru create dah beribu-ribe follower..
haha..dah sah2 keje B2uty...huahahaa

welcome and welcome ...

HyunSeung with hi okulele :D 


P/S: i'm gonna stalk him everyday...hahaa noti gurl!!



~ B2ST & B2UTY ~

Wednesday, June 1, 2011

happy mood..

hai..haii..assalamualaikum
hihi...sengih gedik*
hari nie sempoi....tak watpa pun...
duk d ruma borink...
so i pi ler jalan2...
cik puan bwa lepak di kadai mau b'gusip...
hihi..xda la...saja temankan dia yg juga keboringan...

teda keja mau di buat juz minum2, stori mori, tengok2 kadai + org + #$@%*&!! 
aku pun xpaham dah pe yg aku tulis neh!hikhikhik
suka la cik puan tu kena bwa p tgk si gumuk Kungfu Panda
huu...jeles bah!aku pn mau jua p tgk..tp xmau la kcu urg dating....
(i single ok!) hahaa...promote jap..huhahahaha :D


okla...simple cerita...blk dr bejalan td stay2 kiut kt ruma tetibe dtg van Pos Laju
aku.....mcm besa..dah tau barang aku mesti dah smpai punyer
dpt barang yg ditunggu2 kedatangannya.. 
nak tau pe dia??hehe aku order Album BEAST 1st yg full..1st album yowh..
almaklumlah sapa2 yg kenal aku knfm tau aku sgt2 gila ngn idol group neh!sangat ok...haha
excited sampai teriak2 dpn ruma..
aaaaa...malu i dgn jiran2..^___^

okla..jom layan gmbr..















sila abaikan gmbr XXX tuan empunya ye dgn pemandangan yg xbrapa indah tu..hihi 
pic2 tuh antara inti pati yg ada dlm album yg aku ngn dok sakai pgg..

sangat hapy..tp agak frust jg la...sbb awal beli jd xdpt nak order yg Limited Edition punyerrr...
yg tuh lg sempoi...album ttp sama tp ada tmbhn lg poster yg len + t-shirt + batch..huaaaaaa
nyesal...!dah xde duit nak beli...tp yg nie pn dah ttp wat aku gumbira sakan!hahaha aku nak enjoy..
sure mimpi indah aku pasnih!^_____^

p/s : aku mimpi org yg tiada katan langsong ngn aku...xpena jmpa tau! 3 kali pulak tuh!
yg last semalam..pelik!!juz knl di Fb..chat besa2 ja
n sbnrnye aku admire org tuh..haha lawak tak???
ape kah maknanya tuh??dear readers tlg bg i pndpt korg..
trimas mucach0s.... :p

I like you the best