anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

아름다운 친구

Sunday, May 29, 2011

nie yang aku sangat-sangat HOT!!!!

hye yuolls....assalamualaikum..tetibe mood sangat gila hari nie + hot + @$%%&@#!

baca nie!! ( kpopers aku yakin korang pun sakit hati juga!)


nie sume psl insiden kt Putrajaya sempena Hari Belia..
dah sah-sah jantan yg ada d twitter tu mmg nak mati awal!
ayat yg ko pakai sgt indah bro!
aku mcm nak tembak ko je bila baca mention ko d twitter psl SUJU
nmpk sgt ko xpuas hati bila dorg ade kat Malaysia..
ko ingat ko bagus sgt ke??????
for sure ELF Malaysia + ELF around the world xkn maafkan ko!
u are SHIT man!!suck!!!


yg nie juga c gedik kurang ketinggian nie..sama jg nak publisiti murahan
source _ Twitter


Mila_Jirin Mila Jirin
ok KPOP lover.. peace no war.. maaf dari hati kalau ada yg terasa tp saya cuma luahkan apa yg saya rasa about The organizer bukan KPOP ok
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
dan kalau tak suka tak perlu lah ke laman twitter saya.. tak perlu follow saya.. simple saya tak pernah minta orang follow saya sbb terpaksa
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
pada semua yg mengutuk terima kasih. Alhamdullilah.. syukur di atas kutukan anda.. semoga Allah merahmati anda dan murahkan rezeki anda.
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
dah lah, saya pun tak ada masa nak bergaduh dengan pengguna twitter tentang Kpop.. so pada yg baru nak menyerang baca timeline dulu.
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
cuma cuba letak diri anda dlm diri mereka. bila nak guna toilet pun tak boleh semalam..apa anda rasa?? hina sangat ka jadi artiste Malaysia?
4 hours ago »
Mila_Jirin Mila Jirin
saya pun tak nak ambil kisah lah.. KpOP Ka JPoP Ka.. saya pun layan semua muzik so apa nak bising bising.

ini juga : 



BAPUK!!haissh..ingatkan dah wat Haji dah tobat Nasuha xlg nyusahkan idup dgn mulut mcm longkang..
tp xjuga!!xsedar diri..haisssh...inciik AA rumah dah kata pegi kubur kata Mariii....insaf2 la weyh!!
ko xmalu ke hina bangsa sendiri + samakan taraf darjat bansa sendiri dgn ANJING????
ko ingat ko layak ke nak cakap macam tu???
di mata Yang Maha Kuasa di atas tu kita semua sama...xda beza!!ko hingat darjat ko tinggi sgt ke??

aaaarrghh!!!aku sangat-sangat panas skrg!!!
cam aku nak hapuskan je manusia-manusia akal pendek tu hilang dr muka bumi nie
aku nak bom dorang yg mulut perggh kalah-kalah longkang + jamban
semoga la umur korang panjang ye!!!

kalau BEAST dtg nnt ke Malaysia mulut2 longkang nie wat hal lg ckp itu ini
aku sumpah korang!!for real!!ingat aku men2 ke??dajal la korang!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrgghhh!!!!!!!
(entry yg sgt kejam kali nie) aku da xkisah weyh...

Thursday, May 26, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh

thanks to my lalink bibiey for tagging me...



rambang je mata tak kelip langsong neng0k marchandise yg ada kt gmbr d bwh nie...
shukeee nye



tp sayangnye pilih 1 je ok!huhuu nk lebeyh xle ek???hihi

lau aku trpilih jd slh sorg pemenang aku nk Hoodie yg no.2..baju nye sahaja k
 tak pun lau xdpt yg tuh nak yg no.6 
suke nye aku nengok..alahai...klu la dpt!!hmm...xterdaya nak kata pe lagi..hahaha

gud luck tu me ngn yg len2 yg ikut giveaway nie..


nak tag : 




Good Luck yah! :)

BEAST - Bad Girl Japanese Version Video Released..

hello all...
on9 je ari nie tengok Beast Official kt Youtube dah released mv baru b2st bag girl Jap version..
mmg dah lama tunggu


jom lyn...

Check out BEAST's Bad Girl Japanese version MV here!


Like the japanese version of Bad Girl?


me: i like it very much!!neomu chuwaeyooo.....^___


p/s : just an short entry...soorry............
gudluck to my chingu yg akn ambik temuduga MEDSI..hwaiting!

Tuesday, May 24, 2011

Bila Hati Mula Sakit

Aku nak tanya korang...pe penyakit yang paling dan sangat bahaya??
tau tak pe dio???nak tau??
check it out!


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Dalam banyak-banyak penyakit, penyakit yg paling bahaya adalah sakit hati. Malahan penyakit ini juga paling sukar untuk diubati sepenuhnya. Bila hati sudah sakit, manusia boleh hilang pertimbangan. Bermakna akal bukan lagi pengemudinya. Aduh bahaya sungguh!

Kita sebolehnya mengelak dari bersua dengan orang gila a.k.a orang hilang pertimbangan. Bagaimana kalau orang hilang pertimbangan itu nampak normal  di mata kasar. Lagi bahaya. Mereka ada di mana-mana. Kerana hati perkara yang berubah-ubah. Bila ia sakit, itu masa kita perlu berhati-hati. Sama ada hati kita sakit, atau hati manusia sekeliling kita yang sakit. Risikonya lebih kurang sama - bahaya.

Tahap penyakit ini pasti memerlukan dos ubat yang berbeza. Bila hati kita sakit yang teramat sangat, ada yang sanggup mengambil nyawa! Nyawa diri sendiri atau nyawa orang yang dia sakit hati. Orang melayu kita terkenal dengan sifat sakit hati dan dendam (Maaf kalau ada yang tak setuju).tp aku sangat setuju.
Buktinya bomoh ada di mana-mana. Ramai juga yang terkena penyakit ‘buatan orang’.
Bila hati kita sakit, kita bertindak membelakangkan akal. Letak mulianya manusia kerana anugerah akal. Dengan kata mudah, orang yang hatinya sakit sukar untuk menjadi insan yang mulia.
Jagalah hati (peringatan buat diri sendiri juga). Hati yang sekeping inilah penentu sifat kita...

Mengubati Sakit Hati
Sakit hati dapat dialami siapa saja, di mana saja dan bila-bila saja tanpa sedar. Bila tidak dipantau dengan cepat dan tepat, blh buat suasana hati dan pikiran jadi kacau bilau. Rasa sakit pun jadi berlarut-larut memanjang....

Tips di bawah ini mudah-mudahan boleh membuat hati anda yang lagi sesak dan kacau bercelaru kembali lapang:

1. Singkirkan dulu persoalan yang membuat hati sakit. Ingat perkara yg menggembirakan, contohnye berjaya atau kesenangan yg diperolehi selama ini.
2. Pergilah ke tempat-tempat menyenangkan atau datangi orang-orang yang bersedia dijadikan tempat curhat@meluah perasaan(janggal tak ayat aku??) haha
3. Klu masih ada yang mengganggu di hati, keluarkan apa yg dipendam dengan melakukan monolog mental di depan cermin atau tulis di tempat yg anda selalu capai (buku diary)
4. Menangislah bila perlu, atau menjerit di tempat sunyi. tak pun wat je buku lima lau rasa-rasa mcm nak pukul org (tp jgn pukul btul2 taw) nnt jd teruk pula....pukul je kat dinding rumah @ bilik..haha
5. Klu panas kat hati tu dh mula reda dah surut, cuba ingat-ingat kebaikan atau kelebihan orang yang telah menyakiti hati anda. Seburuk apa pun manusia, pasti ada kebaikannya. (betul kan)
6. Pelan-pelan maafkan dan lupakan kejadian yang menyakitkan hati tu.
7. Tanyakan pada diri sendiri, apakah anda sekarang betul-betul dah tenang/ dalam dah ready untuk jalani hari-hari mendatang dgn lebih positif..InsyaAllah....sekadar panduan....

Saturday, May 21, 2011

B2ST Fiction Lyrics Hangul + Romanization + English

 (Hangul)

아직 난 널 잊지 못하고 모든걸 다 믿지 못하고
이렇게 널 보내지 못하고 오늘도
다시 만들어볼게 우리 이야기 끝나지 않게 아주 기나긴
살갗을 파고 스며드는 상실감은 잠시 묻어둘게
새로 써 내려가 시작은 행복하게 웃고 있는 너와 나
네가 날 떠나지 못하게 배경은 출구가 없는 좁은 방 안
아무렇지 않게 네게 키스하고 달콤한 너의 곁을 떠나가질 못해
우린 끝이라는건 없어
이렇게 난 또 (Fiction in Fiction)
잊지 못하고 (Fiction in Fiction)
내 가슴 속에 끝나지 않을 이야길 쓰고 있어
널 붙잡을게 (Fiction in Fiction)
놓지 않을게 (Fiction in Fiction in Fiction)
끝나지 않은 너와 나의 이야기 속에서 오늘도 in Fiction
지금 여긴 행복한 이야기들밖에 없어
너무 행복한 우리 둘만의 이야기가 이렇게 (현실과는 다르게)
써 있어 점점 채워지고 있어
너는 나에게로 달려와서 안기고
품 안에 안긴 너를 나는 절대 놓지 못해
우린 끝이라는건 없어
이렇게 난 또 (Fiction in Fiction)
끊지 못하고 (Fiction in Fiction)
내 가슴 속에 끝나지 않을 이야길 쓰고 있어
널 붙잡을게 (Fiction in Fiction)
놓지 않을게 (Fiction in Fiction in Fiction)
끝나지 않은 너와 나의 이야기 속에서 오늘도 in Fiction
다시 한 번 더 말하지만
지금 너는 내 옆에 있다고 그렇게 믿고 있어 난
(하지만 Fiction)
난 목적을 잃어버린 작가 이 소설의
끝은 어떻게 마무리 지어야 해
사랑해 사랑해 사랑해 사랑해 사랑해 이 세 글자만
써 내려가 무뎌진 펜 눈물로 얼룩진 낡은 종이 위로
행복할 수도 슬플 수도 없어 이 이야기는
지금 난 너무나도 행복한 생각에 이야기를 쓰지만
모든게 바람일 뿐이라고 여전히
난 행복한걸 (Fiction in Fiction in Fiction)
우리 함께인걸 (Fiction in Fiction in Fiction)
이제 시작인걸 (Fiction in Fiction in Fiction)
끝은 없는걸 (Fiction in Fiction in Fiction)


(Romanization)
ajik nan neol itji motago modeungeol da mitji motago
ireoke neol bonaeji motago oneuldo
.
dasi mandeureobolge uri iyagi kkeutnaji anke aju ginagin
salgacheul pago seumyeodeuneun sangsilgameun jamsi mudeodulge
saero sseo naeryeoga sijageun haengbokhage utgo inneun neowa na
nega nal tteonaji motage baegyeongeun chulguga eomneun jobeun bang an
.
amureochi anke nege kiseuhago dalkomhan neoui gyeoteul tteonagajil motae
urin kkeuchiraneungeon eobseo
.
ireoke nan tto (Fiction in Fiction)
itji motago (Fiction in Fiction)
nae gaseum soge kkeutnaji anheul iyagil sseugo isseo
neol butjabeulge (Fiction in Fiction)
nochi anheulge (Fiction in Fiction in Fiction)
kkeutnaji anheun neowa naui iyagi sogeseo oneuldo in Fiction
.
jigeum yeogin haengbokhan iyagideulbakke eobseo
neomu haengbokhan uri dulmanui iyagiga ireoke (hyeonsilgwaneun dareuge)
sseo isseo jeomjeom chaewojigo isseo
.
neoneun naegero dallyeowaseo angigo
pum ane angin neoreul naneun jeoldae nochi motae
urin kkeuchiraneungeon eobseo
.
ireoke nan tto (Fiction in Fiction)
kkeunchi motago (Fiction in Fiction)
nae gaseum soge kkeutnaji anheul iyagil sseugo isseo
neol butjabeulge (Fiction in Fiction)
nochi anheulge (Fiction in Fiction in Fiction)
kkeutnaji anheun neowa naui iyagi sogeseo oneuldo in Fiction
.
dasi han beon deo malhajiman
jigeum neoneun nae yeope itdago geureoke mitgo isseo nan
(hajiman Fiction)
.
nan mokjeogeul irheobeorin jakga i soseorui
kkeuteun eotteoke mamuri jieoya hae
saranghae saranghae saranghae saranghae saranghae i se geuljaman
sseo naeryeoga mudyeojin pen nunmullo eollukjin nalgeun jongi wiro
haengbokhal sudo seulpeul sudo eobseo i iyagineun
.
jigeum nan neomunado haengbokhan saenggage iyagireul sseujiman
modeunge baramil ppunirago yeojeonhi
nan haengbokhangeol (Fiction in Fiction in Fiction)
uri hamkkeingeol (Fiction in Fiction in Fiction)
ije sijagingeol (Fiction in Fiction in Fiction)
kkeuteun eomneungeol (Fiction in Fiction in Fiction)


(English)
[DJ] I still can’t forget you
I still can’t trust everything
Even today I can’t send you away like this
.
[JH] I will rewrite it again, our story will not end
I will bury fact that reality is seeping into my skin for now
I rewrite it once again, the start beginning with you and I smiling happily
In case you will leave me, the background is a small room without an exit
.
[KK] I kiss you as if there is nothing wrong
I can’t leave your sweet presence
There is no such thing as an end for us
.
[HS] Like this again (Fiction in Fiction)
I can’t forget you (Fiction in Fiction)
I am writing the story that will never end in my heart
.
[YS] I will hold on to you (Fiction in Fiction)
I won’t let you go (Fiction in Fiction in Fiction)
Even today, I’m in the story of you and I that hasn’t ended still, in Fiction
.
[KK] Right now, there are only happy stores here
The very happy stories of just the two of us (Different from reality)
Is written here, it’s slowly filling up
.
[HS] I run towards you and embrace you
I can’t never let you go from my embrace
There is no such thing as an end for us
.
[DW] Like this again (Fiction in Fiction)
I can’t end it (Fiction in Fiction)
I am writing the story that will never end in my heart
.
[YS] I will hold on to you (Fiction in Fiction)
I won’t let you go (Fiction in Fiction in Fiction)
Even today, I’m in the story of you and I that hasn’t ended still, in Fiction
.
[YS] I will say this again, one more time
Right now you are next to me
I’m believing like that
.
([DW]But Fiction)
[JH] I’m the writer who lost his purpose
The end of this novel, how am I supposed to write it
([DW] My own Fiction)
I love you, I love you, I love you, I love you, I keep writing these 3 words
([DW]Everything is Fiction) Setting the warn out pen on the old paper strained in tears ([DW]Everything is Fiction)
This story can’t be happy or sad
.
[DJ] Right now I’m writing such a happy story
But it is all just a wish still
.
[DW] I’m happy (Fiction in Fiction in Fiction)
[HS] We are together (Fiction in Fiction in Fiction)
[DW] Now is the start (Fiction in Fiction in Fiction)
[YS] There is no end (Fiction in Fiction in Fiction)






Wednesday, May 18, 2011

..selamat sampai..

assalamualaikum w.b.t
hehe (salam penuh kali nie)
syukur alhamdulillah...akhirnya family yg berada di tanah suci Mekkah sdh selamat sampai ke tnh air
pd 15.05.11 yg lalu (flight mlm jd xsempat ikut ambik dorg even airpot dkt jak ngn ruma)
selesai juga menunaikan ibadah dorang..walaupun sekejap tp syukur lah kan nak!!
hehehe...aku mmg menunggu nie kdtgn dorg ke rumah...


akhirnya dtg juga..
sbbnya aku nak menagih ole2 yg kezen aku dah janjikan nk bagi,.yaheei..(nmpk sgt nda malu)
ada ku kesah??paduli tah!

thanks la tuk Kak Chiema @ Kaka yg sudi jg belikan something dr sana
nak tau aku dpt pe??hehehehe
ce teke???teke la...hahaa (kerusakan ayat!)
okla aku bgtaw...
aku dapat jubah yg agak unik design nye..dpt keychain 
dan jeng3!!nie hah aku nk tunjuk kt korang benda yg aku sgt2 suka bla di bagi..



stukin baru!!nyiahahaha...sangat2 pink ok!! (tiba2 suka pink)
yg wat aku rasa tertarik nu hah belah kanan tu
ada pula tapak kaki yg kiut miut menapak di sana..hehe

(aku nk bg tgk jg jubah tu tp sgt2 pnjg ssh nk edjas tuk di gmbr)
kerusakan ayat sekali lg..
lgpun blum cuci lg..msh bau2 arab..aku blm berani pakai
takut kang tekena dek panahan bacaan pak2 arab yg menjual..hihi risiko!
esok2 la aku cuci..
hehehe..tu je la kali nie..(siuk eh tidur dgn stukin atu) nyaman!!^___^

Monday, May 16, 2011

it released now..




The wait is finally over for B2uties, as B2ST’s comeback album, ”Fiction and Fact“ has finally been released!
“Fiction and Fact” contains a total of 10 songs, including their title track, “Fiction“, their ballad track,“Rainy Days”, and Junhyung’s self-composed track, “Freeze“. Their title track in particular features sorrowful lyrics with an addictive piano riff that tells the story of a man who refuses to accept the loss of his love.
Check out some of the select tracks below and remember to support the boys by purchasing the music!







BEAST new album "Fiction and Fact" finally released...
omoo..i'm so excited..
Beast you must be excited too right??hehe
cukkae...^__^



p/s: downloading the song..and keep waiting their album to arrive..

Sunday, May 15, 2011

..selamat hari guru..

hye semua..assalamualaikum..
tau esok hari pe?
16 mei 2011
takkan korang tau...mesti tau nie
hari guru la..
(hehe aku taw korang mmg dah taw jg kan?


aku just nak wish SELAMAT HARI GURU untuk semua guru-guru yg ada di Malaysia
dan juga untuk guru-guru seluruh dunia.. (sangat ramai ok)
sangat menghargai jasa mereka mendidik kita jadi orang yg berguna (alhamdulillah)

p/s : aku syg ketat-ketat semua guru-guru aku yg dah mengajar aku sejak dr zaman sekolah tadika lg..
tak ternilai jasa mereka..lau tak tak kan ke mana aku skrg nie.. ( thanks cikgu!)


..just a short entry..

Saturday, May 14, 2011

DONE..

aneyong.....assalamualaikum... :)
aku sedang tersenyum gumbira..hahaha
sambil sengih gedik yang teramat nie.. :p
nak tau napa??mau??



sebabnya..sudah selesai meng-order benda yg wat hari, hati, dan jiwa ku kacau a few days ago!!
yaheeii...tercapai akhirnya...
thank to my sis sebab sudi menjadi tukang seponser untuk aku beli album Beast...
i love coooo muchi muchi muchi..hahahaha (dah jadi mama budak dah si kaka)


sekarang menghitung hari jak untuk sampai ke tangan aku...
keep waiting..........


p/s : aku nk kmpul duit nk p jumpa dorang...hahaha doakan aku success!!

Friday, May 13, 2011

BEAST Showcase Live In Malaysia 2011











Attention all K-Pop fans home! Another group from Korea will come and you will find here soon. Korean Pop fans is definitely getting all excited about the arrival of the legitimate news of the Korean giant is, who else if not for the BEAST. Handsome group of Korea will be held BEAST Showcase 2011 Live In Malaysia soon.

Korean male singer from this group will meet fans and fans of his music on July 1, 2011 was held at Sunway Lagoon at 8.30 pm. So you already know the news is encouraging, Street surely be thrilled to buy tickets for the performances they saw their own right?

Beast or B2ST comprises of six handsome Doojoon Yoon, Jang Hyunseung, Junhyung Yong, Yang Yoseob, Lee Kikwang or better known as AJ and Son Dongwoon will entertain their fans in Malaysia soon. The group was formed in 2009 is very popular with the song Beautiful , Shock, and Bad Girls will be performing before his fans are growing in number in Malaysia this germinate.

Certainly their arrival to Malaysia will provide a valuable and memorable for the fans and the club's fans who call themselves as B2uty (Beauty), or known as "B2uty and the Beast"!





You can get tickets at a special price of RM500 VVIP, VIP RM388, RM288 and RM188 for the PS1 Rock Zone. All ticket prices will be charged a handling fee of RM3. When you can get these tickets? Ticket counters will be opened next week on the 14th of Maywill come, and the organizers will also announce media partners Who will bthebackbone of the network that the campaign will run for the BEAST Showcase ConcertLive In Malaysia 2011.

- CREDIT TO ERA FM -


Omoooo....
can't believe it!
BEAST Showcase Live In Malaysia 2011 on 1th July
a few months from now...
arrgh..this is the third time Beast make an event in Malaysia..
still can't go there and meet them!!!

argghh....frustrating!!
i wanna go there..seriously!
tapi bila tengak harga tikety yang dijual ok aku terus terdiam!!speechlees... 0_o

conclusion is???
redha jela...3 kali da terlepas peluang

= AKU NAK NANGIS.... T_T 

Wednesday, May 11, 2011

비가 오는 날엔 (On Rainy Days) [Romanization + Korean + English Translation Lyrics]

-HANGUL-

[두준] 세상이 어두워지고
조용히 비가 내리면
여전히 그대로

[기광] 오늘도 어김없이 난
벗어나질 못하네
너의 생각 안에서

[요섭] 이제
끝이라는 걸 알지만
미련이란 걸 알지만
이제 아닐 걸 알지만
[현승] 그까짓 자존심에 널 잡지 못했던 내가
조금 아쉬울 뿐이니까

[요섭] 비가 오는 날엔 나를 찾아와
밤을 새워 괴롭히다
비가 그쳐가면 너도 따라서
서서히 조금씩 그쳐가겠지

[준형] 취했나 봐 그만 마셔야 될 것 같애
비가 떨어지니까 나도 떨어질 것 같애
뭐 네가 보고 싶다거나 그런 건 아냐
다만 우리가 가진 시간이 좀 날카로울 뿐
네가 참 좋아했었던 이런 날이면
아직 너무 생생한 기억을 꺼내놓고
추억이란 덫에 일부러 발을 들여놔
벗어나려고 발버둥조차 치지 않아

[동운] 이제
너를 다 지워냈지만
모두 다 비워냈지만
또다시 비가 내리면
[기광] 힘들게 숨겨놨던 너의 모든 기억들이
다시 돌아와 널 찾나 봐

[요섭] 비가 오는 날엔 나를 찾아와
밤을 새워 괴롭히다
비가 그쳐가면 너도 따라서
서서히 조금씩 그쳐가겠지

(너에게로) [현승] 이젠 돌아갈 길은 없지만
지금 행복한 너를 보며
[동운] 난 그래도 웃어볼게 널 잡을 수 있었던
힘이 내겐 없었으니까

[요섭] 비가 오는 날엔 나를 찾아와
밤을 새워 괴롭히다
비가 그쳐가면 너도 따라서
서서히 조금씩 그쳐 가겠지

[준형] 어차피 끝나버린 걸 이제 와 어쩌겠어
뒤늦게 후회나 하는 거지 덜떨어진 놈처럼
비는 항상 오니까 계속 반복되겠지
그치고 나면 그제서야 나도 그치겠지

[준형] 비는 항상 오니까 계속 반복되겠지
그치고 나면 그제서야 나도 그치겠지


-Romanization-

[DJ] sesang-i eodu weojigo
joyonghi biga naerimyeon
yeojeonhi geudaero

[KK] oneuldo eogimeobshi nan
beoseonajil mot hane
neoui saenggak aneseo

[YS] ije
kkeut iraneun geol aljiman
miryeoniran geol aljiman
ije anil geol aljiman
[HS] geukkajit jajonshim-e neol jabji mothaettdeon naega
jogeum aswi-ul bbuninikka

[YS] biga oneun nal-en nareul chajawa
bameul saeweo gwireop hida
biga geuchyeogamyeon neodo ddaraseo
seoseo-hi jogeumsshik geuchyeogagettji

[JH] chwihaettna bwa geuman mashyeoya dwil geot gat-e
biga ddeoleojinikka nado ddeoleojil geot gat-e
mwo niga bogo shipdageona geureon geon anya
daman uri ga kajin shigan-i jom nalkaro-ul bbun
niga cham johahaesseottdeon ireon narimyeon
ajik neomu saengsaenghan gieok-eul kkeonaenohgo
chueokiran deoche ilbuleo bal-eul deuryeonwa
beoseonaryeogo balbeodungjocha chiji anha

[DW] ije
neoreul da jiweonaettjiman
modu da biweonaettjiman
ddo dashi biga naerimyeon
[KK] himdeulge sumgyeonwattdeon neoui modeun gieokdeul-i
dashi dorawa neol chatnabwa

[YS] biga oneun nal-en nareul chajawa
bameul saeweo gwireop hida
biga geuchyeogamyeon neodo ddaraseo
seoseo-hi jogeumsshik geuchyeogagettji

(neoegero) [HS] ijen doragal gileun eobtjiman
jigeum haengbokhan neoreul bomyeo
[DW] nan geuraedo useobolke neol jabeul su isseottdeon
him-i naegen eobseosseunikka

[YS] biga oneun nal-en nareul chajawa
bameul saeweo gwireop hida
biga geuchyeogamyeon neodo ddaraseo
seoseo-hi jogeumsshik geuchyeogagettji

[JH] eochapi kkeutnabeorin geol ije wa eojjeogesseo
dwineutge hu-hwina haneun keoji deolddeoleojin nomcheoreom
bineun hangsang onikka gyesok banbokdwigettji
geuchigo namyeon geujeseoya nado geuchigettji

[JH] bineun hangsang onikka gyesok banbokdwigettji
geuchigo namyeon geujeseoya nado geuchigettji


-English Translation-

[DJ] When the world turns dark
And the rain quietly falls
Everything is still

[KK] Even today, without a doubt
I can’t get out of it
I can’t get out from the thoughts of you

[YS] Now
I know that it’s the end
I know that it’s all just foolishness
Now I know that it’s not true
[HS] I am just disappointed in myself for
Not being able to get a hold of you because of that pride

[YS] On the rainy days you come and find me
Torturing me through the night
When the rain starts to stop, you follow
Slowly, little by little, you will stop as well

[JH] I must be drunk, I think I need to stop drinking
Since the rain is falling, I think I might fall as well
Well this doesn't mean that I miss you, no it doesn't mean that
It just means that the time we had together was a bit sharp
When it's the type of day that you really liked
I keep opening the raw memories of you
Making the excuse that it's all memories, I take a step forward
I don't even make the effort to escape

[DW] Now
I erased all of you
I emptied out all of you
But when the rain falls again
[KK] All the memories of you I hid with effort
It all comes back, it must be looking for you

[YS] On the rainy days you come and find me
Torturing me through the night
When the rain starts to stop, you follow
Slowly, little by little, you will stop as well

(To you) [HS] Now there is no path for me to return
But looking at your happy face
[DW] I will still try to laugh since I was the one
Without the strength to stop you

[YS] On the rainy days you come and find me
Torturing me through the night
When the rain starts to stop, you follow
Slowly, little by little, you will stop as well

[JH] What can I do about something that already ended?
I'm just regretting after like the stupid fool I am
Rain always falls so it will repeat again
When it stops, that's when I will stop as well

[JH] Rain always falls so it will repeat again
When it stops, that's when I will stop as well


credits : naver, simpleandpink@B2STRISING (rom), YONGISM@B2STRISING (eng-trans) | take out with full credits




I like you the best